Yeniden doldurulabilir mürekkep tankları azaldığında, uygun şişelerden sağlanan mürekkeple yeniden doldurmanız yeterlidir. Tipik olarak bu mürekkep tankları, tek bir yeniden doldurma işlemiyle 6000 ila 7000 sayfa çıktı üretebilir. Yüksek hacimli mürekkep tanklı yazıcılar siyah beyaz olarak 10.000'den fazla sayfa ve yine renkli olarak 10.000'den fazla sayfa üretebilir.

Geleneksel mürekkep kartuşlu yazıcıların aksine, mürekkep tanklı yazıcıların ayrı renkli mürekkep tankları vardır. Bu tanklar, baskı işleri için mükemmel olan ve asla mürekkebin biteceği konusunda endişelenmenize gerek kalmayan yüksek kapasiteli (çoğu yazıcıda 70 ml) mürekkep tutma kapasitesine sahiptir. Mürekkep tanklı yazıcı çeşitlerine ilgili iyi bir şey, mürekkebin kuruması veya israf olacağına dair çok az korku olmasıdır.

Tanklı Toner Nedir?

Orijinal yazıcı firmaların değil alternatif firmaların ürettiği yan sanayi ürünlere tanklı toner denir. Bu ürünler orijinalleri ile ayı performans ve baskı kalitesine ulaşabilir. Bu işlevleri gerçekleştirmeleri üretici firmanın deneyim ve donanımına bağlıdır. Siz de daha uygun fiyata toner alışverişinizi gerçekleştirmek istiyorsanız bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Olumlu müşteri dönütleri incelendiğinde fiyat performans oranı gayet yüksek olan bu eşsiz siteyi alışverişlerinizden önce inceleyebilirsiniz.

Tanklı Toner Ekonomik Midir?

Tanklı toner muadil bir ürün olduğundan orijinal ürünlerden çok daha uygun fiyattadır. Fakat bu ürünün ekonomik olması temin edilen firmanın güvenilirliğine ve ürün kalitesine bağlıdır. Fiyat performans açısından olumlu dönütler alınan https://www.toner.com.tr/tankli-yazici adresinde kaliteli ürünler bulabilirisiniz.