Araçların, motorların, kişi ya da petlerin ve konteynerlerin takibinin yapılması için araç takip sistemi kullanılıyor. Bu sistemler, e-posta ya da sms ile bilgi alınabilen bir sistem olmasının yanı sıra, 2-15 saniye arasında kamera ile takibinin de yapıldığı görülüyor. Bu takip işlemi için, güvenilirlik büyük ölçüde önem taşıyor. GPS üzerinden araca dair tüm bilgilerin bulunması da en önemli faktör oluyor.

 

Sistem Özellikleri ve Güvenliği

Hırsız koruması, hız analizi, bölge analizi, kural ihlali, rota analizi, lisanslı haritalar, ücretsiz mobil uygulamalar, güvenlik analizi, 24 aylık veri depolama ya da günlük olarak depolanması başlıca özellikler arasında bulunuyor. Bu özellikler, araç takip için en güvenilir özellikleri barındırıyor.

Donanım Seçeneğine Göre Fiyat Bilgileri

İki farklı modelinin olmasının yanı sıra, tüm güvenlik ve abonelik özellikleri de aynı şekilde görülüyor. Bu özellikler değerlendirildiğinde de, araç takip sistemi fiyatları belirleniyor. Aylık abonelik için 20 TL araç başına miktar ödenirken; 2 yıllık abonelik araç başına belirlenen ücret ise 300 TL olarak belirlenmiş oluyor.

www.takipet.com.tr