Spora ve özellikle basketbola meraklı çocuk ve gençlerin temel bilgileri alacağı ve zamanını kaliteli geçireceği Koşuyolu basketbol kursları hafta içi ve hafta sonlarında da devam etmektedir. Yaz sezonunda hizmet veren kamplarımız okulların açılmasıyla beraber katılımcıların eğitim programına uygun olarak yeniden düzenlenmiştir.

            6-16 yaş arasındaki öğrenciler öncelikle yaş ve yeteneğe göre gruplara ayrılır. Takım çalışmalarında uzman, deneyimli ve pozitif yaklaşıma sahip olan antrenörlerimiz belirlenmiş eğitim programına uygun olarak sporcuların gelişimine katkı sağlar. Adayların spor programı aile-okul ve kulüp üçgeni içerisinde şekillendirilir.

            Teknik donanımın yanı sıra kişisel özellikler açısından da gelişme gösteren çocuklar sportif yaşamlarında ve sosyal hayatlarında başarılı ve aktif bireyler haline gelirler. Kulübümüzün devam ettirdiği basketbol kursları çerçevesinde eğitimini tamamlayan gençler, rekabetten uzak ortamlarda temel ve teknik becerilere sahip olurlar.

            Her biri kendi yaş grubu içinde; girişimci, aktif ve kendini ifade edebilme becerisi kazanır. Teknik özellikleri açısından üst seviyeye ulaşan adaylar sporcu lisansına sahip olarak yarışmalarda da kendi yeteneklerini ortaya koyma fırsatını yakalar. Kulübümüzde devam eden basketbol kurs fiyatları çocuğun planına uygun olarak hazırlanır.

 https://www.kosuyolubasketbol.com/