Büyükbaş hayvan yetiştiriciler için oldukça önemli bir konu olan süt yemi, en önemli besi çeşididir. İnek yavruları ve sığırlar için kullanımı sağlanan yem, ilk üç aylık yeni doğumdan itibaren kullanılır. İçeriğinde zengin besin maddeleri ile hayvanların büyümesinde oldukça etkilidir. Ürün hazırlanırken ve işlemlerden geçerken silolama aşaması da oldukça önemlidir.

 Büyükbaş hayvanların büyüme aşamasında kullanılan süt yemi, aynı zamanda hayvanın et verimi ve kalitesi ile de en iyi şekilde gelişmesini sağlar. Süt yemi direk verilmek yerine, inek yavrusu ya da sığırlara ürünler verildiğinde içerisinde yonca gibi birçok yeşillik de konsantre edilir. Her ürün konsantresinde belirli oranlarda ürünler karıştırılır. Bu da oldukça dikkat edilmesi gereken bir konudur.

Süt Yemi İçin Hangi Firma Tercih Edilmeli?

Süt yemi için birçok firma arasında en çok tercih edilenler arasında, mısır silajı firması en iyi ve kaliteli içeriği ile yemleriyle alanında tek olmayı başarır. Müşteri beklentisini her zaman en iyi şekilde karşılar. Hayvanların büyüme sırasında et verimliliği ve kondüsyonu da oldukça önemli tutar.

 İnek yavrusu ve sığırlar için en çok kullanılan yemler arasındadır. Süt yemi nedir sorusu için de önemli bir cevap oluşturur. Müşteri memnuniyetini de her zaman ön planda tutmaya devam eder. Merak edile ürünler için her zaman mısır silajı sayfasından hizmet alabilirsiniz.