Survivor adım adım finale yaklaşılırken heyecan dozuda giderek artıyor. Survivor'da geçtiğimiz hafta Gönüllüler takımından Elif'şn adaya veda etmesi ve Gönüllüler takımının sadece iki kişi olarak kalması Yarışmada büyük finale kısa bir süre kala bireysel oyunlara dönüldü. Survivor'da bu hafta yapılan bireysel dokunulmazlık oyunlarına damga vuran isim Ogeday oldu. Sema Apak en fazla sembol sahibi olduğu içöin yarışmalarda mücadele etmedi.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Finale son bir hafta kala artık eleme ve dokunulmazlık oyunları hızlanmaya başladı. Dün akşam gerçekleştirilen Survivor dokunulmazlık oyununun ardından konseyde Serhat Akın, Berna ve Sabriye isimleri en fazla yazılırken SMS oylamasının ardından en az oyu alarak adaya veda eden isim Berna Keklikler oldu. 

SURVİVOR'A VEDA EDEN İSİM BERNA NELER SÖYLEDİ?

Survivor'a 22. hafta veda eden Berna şöyle konuştu: "Burayı çok sevdim. İnanılmaz bir yer. Her şeyi bana öğretti. Açlığı, öfkeyi bütün duyguları birlikte yaşadım. Sevgiye, saygıya inandım. İnanılmaz isimlerle bir aradaydım. Kıbrıs'a gidemediğim için üzüldüm. Sabriye'yi tebrik ediyorum. Mutlu ayrılacağım. Survivor'ın kuralı bu yapacak bir şey yok"

BERNA KEKLİKLER KİMDİR?

Almanya’da dünyaya gelen yarışmacı 27 yaşındadır. İstanbul’da kardeşi ile birlikte hayatını devam ettiren Berna Keklikler ekonomi eğitimi almaktadır. Almanya’da katıldığı güzellik yarışması, Miss Turkuaz Germany’i kazandı. Yüzme, fitness ve crunch ile uğraşan Berna Keklikler, aynı zamanda modellik ve oyunculuk ile de uğraşmaktadır.

Berna ilk olarak 2016 yılında Eylül ayında TV8 kanalında başlayan Göz6 programına katıldı. Göz6 programında finale çıktı ve gösterdiği performans ile de kızlar takımından şampiyon olarak çıkıp Survivor 2017 yarışmasında yarışmacı olmaya hak kazandı.