Sıvı yerine içerisinde bulunan jel elektrolitler sayesinde, asit taşıması yapar ve sızdırma özelliğiyle uzun süre kullanım salar. Kuru akü olarak geçmekte olan jel akü, silika ve sülfürik asit birleşenleriyle, deşarj kapasitesi yüksek modeldir. Sıvı ihtiyacı olmadan, içindeki jel ile kalsiyum alaşımı kaynağıyla çalışmadığı sürede de deşarj olma kapasitesine sahiptir.

Solar Jel Akü Hava Şartlarından Nasıl Etkilenir?

Solar jel akü, içinde bulunan jel sayesinde uzun süre deşarj kapasitesine sahiptir. Kalsiyum alaşımı sayesinde, yağışlı ve sıcak havalarda da minimum düzeyde deşarj olmaya devam ederek, konforlu kullanım sağlar. Su ile çalışan akü özelliğine göre daha hızlı dolum yaparak, yol boyu kullanım kapasitesini artırır.

Solar jel akü fiyatları, uygun fiyat aralıklarıyla sunularak aracınızın ömrünü uzatırken aynı zamanda aracınızın güç kaynağının da kesintisiz çalışmasında etkili olacaktır.

İnceleyin: Solar jel akü fiyatları

Solar Jel Akü Kışın Kullanılır Mı?

Solar jel akü fiyatları oldukça uygun olup aynı zamanda soğuk havalarda akü donmalarına karşı da geliştirilmiş teknolojik bir sistemdir. Akü içinde bulunan jel -70 derecede donabilmektedir. Kışın kullanım için ideal olan asit düzeyi yüksek jel kıvamıyla, gücü yüksek seviyede kullanma kapasitesine sahiptir.

Sıvı ve kalsiyum alaşımları sayesinde, jelleşen iç depo alanı, soğuk havalarda yoğunluğunu kaybetmez. Su kaynatması, duman ve benzeri durumlarla karşılaşmadan az seviyede çalışmayla kendini deşarj etmeye devam eder.