Gündelik yaşamda tükettiğiniz her türlü gıdanın dövülmesi, parçalanması, yumuşak hale getirilmesi işlemleri smootie blender ile gerçekleştirilir. Bebek mamaları, mercimek veya taneli çorbaların ezilip inceltilmesi, tatlı veya tuzlu içecekler kısa sürede ve kolayca yapılabilir.

Mutfakta yapılan bu ezme işlemleri ile vakit kaybetmenizi önler. Süzgeç, ezmek için araç ve birçok kap kullanmanız gerekmeden işlemi tamamlarsınız ve sonrasında çoksayıda bulaşık kalmaz. Hayatı kolaylaştırır. Sağlıklı gıdalar hazırlarken çok vakit kaybetmezsiniz.

Smootie Blender ile Neler Yapılır?

Bebeğinize verdiğiniz ilk mamaların pürüzsüz olması için ürünükullanabilirsiniz. Daha ileriki aylarında da her türlü çiğ ya da pişmiş gıdayı yoğurt,süt ya da meyve ile karıştırıp yedirmenizi mümkün kılar.

Kendiniz ve genç çocuklar için sağlıklı spor öncesi veya sonrası alınabilecek ve beslenmenizi tamamlayacak içerikler hazırlayabilirsiniz. Salatalık ve çeşitli baharlı otlar ile yeşil ayranlar, çorbalar, meyveli karışımlar hazırlayabilirsiniz.

Smootie Blender Özellikleri

Her türlü çiğ veya pişmiş, sebze meyve ve gıda maddesi pürüzsüz bir hale getirilir. Bu iş için çok kısa bir zaman kullanır. Tüm ailenin tüketebileceği sevilen çorba ve içecekler hazırlanabilir.

Bu sayede lifli gıdaların tüm değerlerini sindirmek kolay olur. Tüm besleyici öğelerin kolayca emilimi sağlanır. Bebek ve yaşlı yemekleri, gençlerin beslenmeleri, tüm ailenin tüketeceği değerli içecekler smootie blender ile üretilir. https://www.kenwoodworld.com/tr-tr/butun-urunler/blender/blender adresinde tüm ürünleri özellikleri ile bulacaksınız.