Soğuk ve kasvetli hava yerini sıcak mı sıcak, enerjik bir mevsime, yani yaz aylarına bıraktı. Bu dönemlerde kanımız daha bir kayar, yerimizde duramayız adeta... Yaz aylarında yapılan en büyük plan ise kuşkusuz tatil planı. Eğer yaz tatili planı yapmadıysanız ve çaresizce ne yapacağınızı düşünüyorsanız bu shallwe haberimiz tam da sizlere göre! Birbirinden farklı tatil ve aktivite anlayışlarını göz önünde bulundurarak derlediğimiz maddelere mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz. İşte sıkıntıdan patlayanlara, ne yapacağını bilmeyenlere yaz aylarında yapılacak aktiviteler...

Festivaller, konserler

Yaz aylarında tatil planı yapmayanlar için önereceğimiz aktivitelerin başında tabi ki de konserler ve festivaller geliyor. Bulunduğunuz şehirde gerçekleşecek olan festival ve konserleri yakından takip ederek, tarzınıza en yakın bulduğunuz etkinliklere gidip sınırsız müzik keyfi çıkarabilir, aynı zamanda bu keyfi güzel hava ile ikiye katlayabilirsiniz. Sosyalleşmenin zirve yapacağını da unutmayın! Yaz aylarında yapılacak olan etkinlikler için www.shallwe.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Doğaananın kuceğında eşsiz bir kamp

Yaz aylarında yapılabilecek en iyi etkinliklerden biri de kamplardır... Bulunduğunuz şehrin keşfedilmemiş, doğa içerisinde bulunan güzel noktalarında sevdiklerinizle birlikte eşsiz birkaç gün geçirebilir, şehrin o karmaşasından ve stresinden arınabilirsiniz. Kamp deneyiminiz yoksa facebookta bulunan Shall We? - Seyyah grubuna üye olabilir, kamp konusunda bilgisi olan insanlarla birlikte plan yapabilirsiniz.

Deniz olmadan olur mu?

Klasik bir yaz tatilinden vazgeçemeyenler için yapılabilecek en doğru aktivitedir plajlar... Dilerseniz şehrinizde bulunan halk plajlarını, dilerseniz de özel hizmetler sunan beachlerde günübirlik tatilinizi yapabilirsiniz. Kitabınızı, kulaklığınızı, güneş kreminizi, havlunuzu atın çantaya ve hemen yola koyulun!

Çocukluğuna in!

Yaz aylarında kıpır kıpır, yerimizde duramayan biri olduğumuzdan bahsetmiştik giriş cümlemizde... Peki sizler de çocukluğunuza inip şehrinizde bulunan bir lunaparkta kıpır kıpır bir gün geçirmek istemez miydiniz? Bizce kesinlikle değerlendirilmesi gereken bir madde!

Piknik olmadan olmaz!

Hava mis gibi! Neden bir haftasonu sevdiklerinizle bu mis havayı daha da avantaja çevirmiyorsunuz? Hadi şimdi, hemen bir plan yapın ve müsait gününüze göre bir piknik organizasyonu yapın! Pikniğinizi daha da eğlenceli hale getirecek olan bir top ve uzunca bir ipi de bagajınıza atmayı unutmayın.

Masmavi dünyalara açılın!

Yaz mevsimi deniz mevsimi demektir. E haliyle aktivite diyince akıllara direkt tekne gezisi geliyor. Şehrinizde deniz varsa tekne gezilerini araştırabilir, deniz yoksa da en yakın yere göre planlarınızı yapabilirsiniz. Belki gün içerisinde bu uçsuz bucaksız deryada yakaladığınız balıkları pişirip günü keyifli bir yemekle kapatabilirsiniz.

Açıkhava sinemaları

Her yaz çoğu şehir açıkhava sineması etkinlikleri düzenliyor. Genelde akşam saatlerinde yapılan bu organizasyonlar da yaz aylarında yapılabilecek aktivitelerin başında geliyor. Çekirdeğinizi, gazozunuzu kapın ve perde önündeki yerinizi alın! Daha önce böyle bir deneyim yaşamadıysanız çok şey kaybediyorsunuz demektir, bizden söylemesi!

Detaylı bilgi için: https://www.shallwe.com.tr/sinema/