Türkiye'nin metropol şehri olan İstanbul nakliye hizmeti veren birçok firmayı içinde barındırıyor. Bu firmalar arasından bu işi yapmak için gerekli yetki belgesine sahip olması ile ön plana çıkan ve müşterilerine güven veren bir yapıya sahip olan firma evden eve nakliyat işini kendisine yaptırmak isteyen müşterilerine işin nasıl yapılacağını taslaklar ile gösteriyor. İşlemlerini 100.000 TL'ye kadar sigortalayarak müşterilerine güven veren firmada piyasanın en uygun fiyatları müşterilere sunuluyor.

Taşıma İşlemi Aşamaları Nelerdir?

Taşıma işlemlerinin başından sonuna kadar müşterilerine aşamalar hakkında bilgilendirme yapan firma eşyaları araçlara evin konuma göre asansörlü veya asansörsüz şekilde yüklüyor. Taşıma öncesi eşya sayısı ve eşyaların türünün incelenmesi için de bir ekip görevlendiren firma eşyaları gidecekleri yere bakımları yapılmış son model araçlar ile ulaştırıyor. Taşınma işlemleri sırasında tüm sökme ve monte işlemlerini kendisi gerçekleştiren firma ofis taşıma işlemlerinde ise müşterilerinden aldığı bilgiler ile belgeleri aldığı sıra ile dosyalama yaparak taşıyor.

Taşıma Fiyatı Ne Kadar?

Taşıma işinin niteliğine göre fiyatların belirlendiği firmada hangi işlemlerin yapılacağına göre müşterilere farklı fiyatlar sunuluyor. Eşyaların sayısına göre taşıma işleminde kullanılacak araç ve asansör kullanımının da belirlediği fiyatlar konusunda firma yetkilileri müşterilerini zorlanmaması için ödeme kolaylığı sağlıyorlar. Müşterileri için belirli dönemlerde yaptığı kampanyaları da web adresinden duyuran firmanın bu adresini takip eden müşterileri kaliteli şehir içi ve şehirler arası taşımacılık hizmetini uygun fiyatlara alabiliyorlar.