Şifa Medikal, medikal sektöründe hizmet veren ve geniş ürün yelpazesine sahip bir firmadır. Firma olarak yaptığımız ar-ge çalışmaları sonucunda memnuniyet oranımızı ve kalitemizi arttırdık. Sektörde öncü firma olma yolunda ilerlemekteyiz. Hasta yatağı ve havalı yatak satma, hasta yatağı kiralama hizmetleri vermekteyiz.

            Çalışmalarımız ile hastaneler, diyaliz merkezleri, klinikler ve huzur evi gibi medikal alanlarda hastaya yataklarına duyulan ihtiyacı fark ettik. Hasta yataklarının çeşitliliğinin olmaması, pratik olmamaları, yıkanabilir özelliğinin bulunmaması, kolay kiralanabilir olmaması gibi sorunlar öne çıkmaktaydı.

 Hasta Yatağı Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

            Hastanın kilosu, boyu, hastalığı gibi faktörleri teyit ederek, hastanın ihtiyacına uygun hasta yatağı kiralamaktayız. Özellikle felçli veya uzun süre yatacak olan hastalarımıza uygun havalı yatak seçenekleri sunmaktayız. Sadece kurumsal merkezlere değil aynı zamanda evinde hasta bakımı yapacak kişilere de hizmet vermekteyiz. Hasta yatağı kiralama fiyatları hakkındaki detaylı bilgileri firmamıza ulaşarak edinebilirsiniz.

 Nasıl Sipariş Verebilirim?

            Bilgi almak isteyen müşterilerimizi Perpa Ticaret Merkezi’nde bulunan showroomumuza davet ederek veya hafta içi 09:00-18:30 arası arayabilecekleri telefonumuzdan yardımcı olmaktayız. İnternet sitemizi https://sifayatakmedikal.com/ adresimizden ziyaret edebilirsiniz.