Siber harekat platformu bilişim ile ilgili birçok kategoride ziyaretçilere hizmetler sunmaktadır. Gerekli bilgiler doldurulduktan sonra siteye üye olunarak giriş yapılabilmektedir.

Forumlar

Site içerisinde programlamadan bilgisayar güvenliğine kadar birçok alanda ziyaretçilere veriler ve bilgiler sunulmaktadır. Php dilinden web programlamaya kadar birçok alanda konular ile ilgili bilgi paylaşımları yapılmaktadır. Site içerisine kayıt olan kullanıcılar istedikleri foruma giriş yaparak, forum içerikleri takip edebilir ve yorumlar yazabilirler. Üye olmayan kişiler forumlara giremez ve yorum yapamazlar. İsteyen kişiler yine sitenin sosyal ağ bağlantılarından detaylı bilgilere ulaşabilir ve siber özel harekat platformu hakkında bilgi edinebilirler.

Üyelik

Site içerisinde bulunan forumlara yorum yapmak ve dersler hakkında bilgiler edinmek için siteye ücretsiz bir şekilde üyelik yapılabilmektedir. Üye olmak isteyen İnternet kullanıcıları sitenin sayfasına girerek kayıt ol seçeneğini seçmelidir. Sonrasında gereken bilgileri dolduran kişiler siteye kolay bir şekilde üye olmuş olurlar. Site içerisinde Vip üyelerden yöneticilere kadar birçok kısım bulunmaktadır. Vip üyelik, ücretli üyeler için oluşturulmuş olan bir bölümdür. Ayrıca isteyen kişiler c# ve birçok programlama dili hakkında detayları öğrenebilmektedir. Bilişim derslerinin yanı sıra site içerisinde Atatürk köşesi, Türkiye ve Türk Tarihi gibi birçok alanda da hizmetler verilmektedir.

Bilişim

Site içerisinde bilişim bölümünden soru- cevap bölümüne kadar birçok bölüm bulunmaktadır. Bilişim alanında kendini geliştirmek isteyenler ve developerment konusunda deneyim sahibi olmak isteyenler siteye üye olarak kullanıcı olarak giriş yapabilirler. Ayrıca yine sitenin forum kısmından kişiler kendilerini tanıtarak site içerisinde belirli görevleri alabilmektedir. Bunların haricinde bilişim bölümleri site içerisinde kategorilere ayrılmıştır ve bölümler hakkında detaylı bilgiler yer almaktadır. Anlatımların dışında konular ile ilgili makaleler ve yazılı kaynaklara da erişilebilmektedir.