Birçok sektörden sonra yurt dışına artık ses de ihraç etmeye başladık. Ses kastında 35 dilde yüzlerce profesyonel seslendirme sanatçısını barındıran Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası ses kast ajansı Mehmet Onur ITA, bünyesine kattığı ünlü Türk sesler ile yoluna hız kesmeden devam ediyor.

Merkezi ABD’de bulunan World Voices Organization’ın kurucu üyesi, seslendirme sanatçısı ve yapımcı Mehmet Onur tarafından 2004 senesinde kurulan ses kast ajansı portföyünde bulundurduğu Türk ve yabancı sanatçıların seslerini tüm dünyaya ihraç ediyor.

Bugünlerde özellikle Türk sanatçıların yoğun talep gördüğü dünya seslendirme piyasasında portföyündeki güçlü ve ünlü sesler sayesinde başarılı bir grafik çizen Mehmet Onur “Dünyanın her ülkesinden temsil ettiğimiz ünlü sanatçılar var ama son dönemde Türk dizilerinin yurt dışında patlama yapmasından dolayı Türk oyuncuların seslerine özellikle yoğun bir talep oluşmaya başladı” dedi.

Dünyanın en önemli bağımsız seslendirme değerlendirme kuruluşu olan SaVoa (Society of Accredited Voice Over Artists) tarafından 2011 senesinde sesinin ve tekniğinin dünya standartlarında olduğu tescillenen ilk ve tek Türk sanatçı olan Mehmet Onur, dünyanın dört bir yanına ses ihraç ederek ülkemizi yurtdışında başarı ile temsil etmeye devam ediyor.