El yapımı seramik ve mozaik konusunda oldukça başarılı üretimler yapan, dünyaca ünlü seramik markalarını hizmetinize sunan www.egemmozaik.com/ firması, seramiğin tarihi geçmişini modern çağa uyarlamış oldukça başarılı bir firmadır. Kurucusunun Mimar olması, sanatsal bakış açısının seramik ve mozaik sanatına uyarlanmasında önemli rol oynuyor.

Seramik ve Mozaik Çeşitleri

Seramik çeşitleri arasında birçok model bulunuyor. Seramik aksesuarlar, duvar ve zemin kaplamaları, seramik lavabo çeşitleri gibi hizmetler sunuyor. Kaliteli markaların üretimlerine de yer veren firma ürünleri bu nedenle geniş bir alternatife sahip.

Seramik ve mozaik ürünler;

  • Kişiye özel tasarımlar
  • Seramik ürünler
  • 3D el yapımı seramik ürünler
  • Dekoratif seramik ürünler
  • Mozaik
  • Lavabo
  • Peronda seramik
  • Harmony seramik
  • Museum seramik
  • Peronda ceramicas ürünler
  • Seramik zemin ve duvar kaplama ürünler

Bu ürünlerin her biri ayrı kategoriye ve alternatife sahip olarak tasarlanmıştır. Boyut, renk, malzeme ve tasarım olarak birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Kullanım alanları da oldukça geniştir.

Seramik ve Mozaik Kullanım Alanları

Kullanım alanı geniş, iç mimari ve peyzaj alanında oldukça tercih edilen ürünlere sahiptir. Seramik ve mozaik karolar, doğal taştan üretilen lavabo ve aksesuarlar, zemin ve duvar kaplama ürünleri ile yaşam alanınızı dıştan içe yenileyebiliyorsunuz.

Kullanım alanları, ürünlere göre değişiklik gösterse de her alana ve ortama uyumlu bir yapıda olması sebebiyle kullanıma açıktır. Otellerde oda, otel bina içi zemin ve duvar kaplamalarında kullanılan seramik karolar muhteşem bir görüntü sunuyor. Özellikle 3D el yapımı seramiklerin derin görüntüsü oldukça şık.

Otellerde; aksesuar olarak seramik ve mozaikleri görmeniz mümkün. Ayna, pano, obje, dekoratif ürünler ve bunun dışında sauna bölümüne özel ürünler ile çok kullanışlı. Sauna ve Türk hamamı olan otellere özel, lavabo, kurna, ayna gibi gruplar seramik olarak tercih ediliyor.

Seramik ve Mozaik Dekoratif Ürünler

Seramik ve mozaik ürünlerin üretiminde, geleneksel ve teknolojik tekniklerin birleşmesi çok farklı tasarımların ortaya çıkmasına imkân sağlıyor. Mobilya ve metallerin seramiklerle buluşması, ev dekorasyonunda kullanılan mozaik panolar dekorasyona katkı sağlıyor. İç mimarlar tarafından kullanılan seramik ve mozaik panolar, tablolar, aynalar, objeler mimariye farklı bir renk katıyor.

Havuz Mozaik

Havuzlarda kullanılan mozaikler görüntü ve kullanım bakımından çok tercih ediliyor. Bu anlamda firma tarafından üretilen birbirinden farklı mozaik ürünler ile havuz bambaşka bir görünüme kavuşuyor. Özellikle peyzaj projelerinde yoğun talep gören seramik ve mozaik ürünler, havuz ve bahçe düzenlemesinde kullanılan doğal taşlar arasında yer alıyor.

Banyo Dekorasyon Ürünleri

Banyo dekorasyonunda şık bir görünüm sağlayan lavabolar, kullanım alanına kattığı estetik görünüm ve farklılık ile tarih kokusu sevenlerle buluşuyor. İlk insan tarihine dayanan el yapımı seramiklerin geçmiş tarihte kullanılan tekniği, ateşin toprakla bütünleşmesi ve teknolojinin yeni desen ve tasarımlara katkı sağlamasıyla, firma üretimlerine hız kazandırıyor.