E-mail Marketing

            Email marketing sektörünün önde gelen isimlerinden bir tanesi olan SendPulse, müşterilerine sağladığı hizmetlerle en kaliteli hizmeti sunmayı hedefler. Toplu mail gönderme işleminizi en güncel mail adresleri listesine gerçekleştirebilirsiniz.

            E-posta pazarlama hizmetinden yararlandığınız takdirde SendPulse şirketi, siz değerli müşterilerine birçok alanda kolaylık sağlar. Kullanışlı editörü sayesinde maillerinizin profesyonel bir görünüm kazandıran SendPulse ayrıca bünyesinde 100'ü aşkın hazır şablon ve tasarım barındırır. Bu sayede daha hızlı şekilde e-mail oluşturabilirsiniz.

 Toplu Mail Hizmeti

            Ayrıca toplu mail gönderme işlemlerinizde müşterilerinizi adlarına göre listeleyebilir, dilerseniz cinsiyetlerine, oturdukları yere ya da ilgi alanlarına göre farklı e-mailler gönderebilirsiniz. SendPulse'un sunduğu hizmetler arasında en çok beğenilenlerden bir tanesi ise A/B testidir. Bu test sayesinde e-postanızı konu ve gövde olarak birkaç versiyonda test edebilir ve en iyi halini müşterilerinize ulaştırabilirsiniz.

            Otomatik gönderme ve e-posta zamanlayıcı ile dilerseniz biri abone olduğunda, bağlantıya tıkladığında veya herhangi tetikleyici bir unsur oluştuğunda otomatik olarak e-posta gönderebilir, buna ek olarak yarattığınız e-postaları ister hemen, isterseniz de dilediğiniz saat veya tarihte otomatik olarak gönderebilirsiniz.

 sendpulse.com/tr