Şans topu oyunu iki farklı kümedeki belirli sayıda numara seçilmesi kuralına dayanan bir sayısal oyundur. İlk kümeden 1 – 34 arası numaralar, ikinci kümede de 1 – 14 arası numaralar vardır. İlk kümeden 5 top seçilir. İkinci kümeden ise sadece 1 adet top seçilir. Bu şans topu oyununda 6 bilenin yaygın olma ihtimalinin yüksek olduğu bir oyundur. 2016 ŞANS TOPU SONUÇLARI Buraya tıkla.

 

Şans topu oyununu her Perşembe sabahlarından Çarşamba akşamları saat 21.00 civarına kadar oynama imkanı vardır. Oyun kağıtlarını oyun bayilerinden alabilir ve oynayabilirsiniz. Şans topu oyununda en çok çıkan numaralar serisini sizler için derleyip bir araya toplayarak yazdık.

Öncelikle en çok çıkan sayılar; 15 ve 29 sayılarıdır. Bunları sırasıyla; 9, 23, 5, 17, 12, 4, 28, 7, 19, 20 ve 11 sayılarıdır. Bunun dışında; 6, 12, 5, 14 sayıları da en çok çıkan artı sayılardır. Çünkü şans topu oyunundaki sistem şudur; 5 + 1. Bu sistemde genel olarak diğer şans oyunlarına oranla 6 bilen çıkma oranı daha çoktur.

Şans topu çekiliş sonuçlarını internetten de rahatça takip edebilir ve sonuçları öğrenebilirsiniz. Sayfada bilinen numara sayısı, kazanılan ikramiye miktarı ve ikramiyeyi kazanan talihlilerin bulundukları şehir yazar.

Kaynak : Cekilissorgula.com