Araç alış ve satışlarında yaşanması muhtemel tüm sorunlara çözüm üretmek için çalışıyoruz. 9 yıldan beri nitelikli çalışanlarımız ile birlikte 20'den fazla noktada bulunan şubemiz ile birlikte sizin gibi kıymetli müşterilerimiz için çalışmaktayız. Sarıgazi bu semtlerimiz arasındadır ve konusunda sizlere destek olmak isteriz. Sizlere daha doğru ve sağlıklı sonuçlar vermek için alanında profesyonel ekibimiz ile birlikte her türlü araç testini yaparak sözlü ve yazılı olarak rapor sunuyoruz. Bu konuda Sancaktepe oto ekspertiz hizmetleri için bize danışarak doğru bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

Uygulanan Araç Testleri Hangileridir

Satın alacağınız aracınızın markasına bakmaksızın sizleri zaman kaybından uzaklaştırmak için birçok test işlemi gerçekleştirmekteyiz. Lastik Derinlik Testi, Yanal Kayma Testi, Fren Testi, Alt Kontrol Testi, Arıza Testi, Süspansiyon Testi, OBD Beyin Testi, Dyno Testi, Boya Kaporta Testi ve Motor performans Testlerini dijital ortamda teknolojik cihazlarla ölçerek sizlere sunuyoruz. Sancaktepe semtinde olan müşterilerimiz için testi konusunda yapacağımız tarafsız ve doğru analiz ile yaşanma ihtimali olan pek çok problemin önüne geçmek için hizmetinizdeyiz.

Ekspertiz Testi Yapmak Hayati Önem Taşıyor

Sevdiklerinizle araç içindeyken yeni almış olduğunuz ikinci el aracınız ile seyahat halinde olabilirsiniz. Ancak araçta yaşanacak en ufak bir aksaklık hayati risklere sebep olabilir. Bu yüzden otoekspertizsancaktepe.com sitemize başvurarak bizlere en kısa sürede ulaşıp kafanızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz. Sizlerde konusunda aracınızın ön muayene ve test işlemlerini yaptırarak hem maddi zarardan hem de oluşabilecek hayati riskler için önleminizi alabilirsiniz.