Samsung marka akıllı telefon ve tabletlerin ekran gereksinimlerini kısa sürede ve eksiksiz olarak yerine getiren ekranservis.com her model ve serideki akıllı cihazların ekran montajını kısa sürede tamamlayarak adresinize gönderir. Ekranı kırılan ve hasar gören akıllı cihazlarınızın ekran değişimlerini eksiksiz ve garantili olarak gerçekleştiren servis, orijinal yedek parça garantili bir değişim hizmeti sunar.

 

Ekran Değişimi

Akıllı cihazların en komplike ve en pahalı parçalarından olan ekranlar, dokunmatik sensörlerden oluşur ve oldukça hassas yapıdadır. İstenmeyen durumlarda çizilen, kırılan ve hasar gören ekranların değişimleri, hem alışkın olduğunuz telefondan vazgeçmemek adına hem de yeni bir telefon maliyetinden çok daha uygun fiyatlara gerçekleştirilir.

İşlemler

Ekran değişim işlemleri öncelikle hasar gören ekranın özel bağlantıları çözülerek yerinden çıkarılması ile başlar. Sonrasında orijinal ekran bağlantıları eksiksiz olarak yapılarak yeni ekran yerine sabitlenir. Bu işlem oldukça hassas ve dikkatli yapılmalı ve diğer aksamlara hasar verilmemelidir. Hasar gören Samsung marka S6 edge ekran, S7 edge ekran değişimlerinin yanı sıra Samsung S8 ekran ve Samsung S8 plus ekran değişimleri ve diğer samsung marka cihazların ekran değişimlerini uygun fiyatlar ile ekranservis.com adresinden gerçekleştirebilirsiniz.

https://ekranservis.com/