Evlerde ve işyerlerinde sıklıkla yaşadığımız sorunlardan birisi lavabo ve gider tıkanıklıklarıdır. Yaşanılan bu sorun çözülene kadar birçok farklı sıkıntıyı da beraberinde getirmektedir. Öncelikle taşımış olduğu en büyük risk hijyen ve sağlık riskidir. Bu nedenle tıkanmış olan gider, lavabo ve tuvaletler en kısa sürede çözüme ulaştırılmalıdır.

Tıkanıklık açma işlemi her ne kadar kolay bir iş gibi görünse de sonunda sizleri hiç beklenmedik durumlarla karşı karşıya bırakabilir. Kendi müdahalenizle veya su tesisatcısı ile çözüm bulmak istediğinizde genellikle ya sorunlar o anlık çözülebilir, ya da hiç çözülemeyip daha da büyük bir sorun haline dönüşebilir. Böylelikle hem zaman kaybetmiş olursunuz, hem de tüm bu işlemler için cebinizden çok daha fazla para çıkar.

Lavabo Tıkanıklığı Nasıl Açılır

Evlerde ve işyerlerinde bozulan klozetler için klozet tamiri, tıkanan her türlü gider için tıkanıklık açma işlmeleri yapan firmamız Samsun ili Atakum, İlkadım ve Canik ilçelerinde profesyonel olarak hizmet vermektedir.

Vermiş olduğu hizmet kapsamında lavabo tıkanıklığı açma işlemlerini en son teknolojik cihazlar ile yapmaktadır. Böylelikle çok kısa sürede ve etkin çözümler sunmaktadır.

Öncelikle tıkalı alan tespiti için özel termal kameralı cihazlar kullanılmaktadır. Amatör olarak çalışan tesisatçılar kırıp dökerek tıkalı alana ulaşırken bizler kameralarla boru içine bakarak tıkalı alanı tespit etmekteyiz. Tespitin ardından yine tıkanıklık açma robotları ile tıkalı alana direk olarak müdahale gerçekleştirmeyiz.