Sağlıklı Bir Görünüm İçin Burun Estetiği

            Aynaya baktığınızda hoşlanmadığınız bir görüntü ile karşılaşıyorsanız, bu durum öz güveni etkilemektedir. Bu duruma karşı çözüm arama yoluna girersiniz. Dış görünüş ile ilgili bozukluklar ise her zaman bir uzman tarafından değerlendirilmelidir. Sağlıksal testleriniz sağlanmalı ve sonuca göre yol alınmalıdır. Kadınların ve erkeklerin en çok rahatsızlık duydukları durum ise burunda oluşan problemlerdir. Özellikle nefes almayı etkilen durumlar ve görüntü açısından rahatsız edici burunlar büyük problem oluşturur.

            Uzman hekim yardımı ile burun estetiği, bu problemin çözümüdür. Burun estetik bir şekle kavuşturulur ve birçok bölümü değiştirilebilir. Burun ucu, kıkırdak, büyük burunlar, burun kemikleri standart yapılara kavuşturulur. Bu işlem sağlık açısından, kaliteli bir hayat elde etmek amacı ile yaptırılmalıdır.

 İmplant İle Doğal Görünen Dişler

            Kişi kendine baktığında ve çevresi ile ilişkisinde gülümsemek en doğal ve güzel eylemlerden biridir. Fakat diş problemi yaşayanlar elleri ile ağızlarını kapatarak gülmek zorunda kalırlar. Bu işlemde hem öz güveni etkiler hemde doğal bir eylemde bulunamamak ortaya çıkar. İmplant tedavisi ile bütün dişlerinize tekrar kavuşursunuz. Uzman hekimler implant uygulaması ve protez yerleştirilmesi sonucu ışıldayan gülüşler elde etmenizi sağlarlar. Diş biçimleri ve renkleri seçilerek, en doğal görüntü elde edilmektedir.

 http://www.dorahospital.com/