2014 yılından bu yana ticari hayatına devam eden Raykonsept, müşteri memnuniyetini ilke edinmiş, tüm yenilikleri takip eden, uzman bir kadro ile çalışan, güvenilir, dürüst, ilkeli bir firmadır.

 

İstanbul Ümraniye'de bulunan firma, "Kişiye Özel Yaşam Alanları" sloganıyla yola çıkmış ve tüm müşterilerinin kendisini özel hissetmesi için çalışan, %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir politikaya sahiptir.

Tüm yenilikleri takip eden raykonsept, günümüz ihtiyaçlarına uygun bir şekilde özel tasarlanmış genç odası ve yatak odası takımları, giyinme odası tasarımları ile işyerlerinde veya evlerde daha birçok alanda tasarım ve mimari dekorasyon konusunda pratik, etkili ve uygun çözümler sunan nitelikli bir firmadır.

Raykonsept, tasarım, mimari ve dekorasyon konusunda mükemmel bir hizmet sunmakla birlikte, kişiye özel ölçülerde ve modellerde kitaplık veya ray dolap tasarımı ile bunların satışını da gerçekleştirmektedir.

Kurumsal işyerlerine özel çeşitli projeler, evlerde salon dekorasyonu, genç odası tasarımları, yatak odası ve giyinme odası tasarımlarını büyük bir özenle ve modern çizgide gerçekleştiren Raykonsept, güçlü kadrosu ve ciddi prensipleri ile yapmış olduğu projelerde ortaya çıkardığı başarılı ve mükemmel sonuçlar sayesinde, geniş bir müşteri potansiyeline sahiptir.

Neden Raykonsept?

Müşteri odaklı, üstün kaliteli hizmet anlayışı,

Profesyonel çalışma kadrosu,

Deneyimli ve uzman iç mimarlar,

Zamanında ve hızlı teslimat,

Profesyonel montaj,

Yenilikçi yaklaşım,

Hizmet öncesi ve sonrası müşteri desteği sağlayan Raykonsept, %100 müşteri memnuniyetini garanti eder.

Raykonsept Çalışma Programı ve İletişim

Haftanın 7 günü, 09.30 ile 19.30 saatleri arasında çalışan Raykonsept, müşterilerine en iyi hizmeti, kesintisiz bir şekilde sunabilmek için kendisine ait web sitesi olan, raykonsept.com adresinden canlı destek hizmeti vermektedir.

Ayrıca, 0216 323 90 92 numaralı hattan, müşterilerinin soru ve görüşlerine cevap veren firmaya, [email protected] adresine mail atarak da ulaşılabilmektedir.