Son zamanlarda yaygın olarak kullanılmaya başlanan robot cerrahisinde yükselen bir ivme ile devam eden robotik kalp cerrahisi kalp hastalarının tercih ettiği bir ameliyattır. Kalp damarlarında ileri düzeyde bir problem yoksa eğer bu yöntem cerrah tarafından uygun görülür ve işleme geçilir. Robotik kalp cerrahisini bu açıdan yapan pek çok hekim bulunmaktadır. Ancak yapmış olduğu ameliyatlar sonrasında kendini kanıtlama başarısı elde eden Prof. Dr. Belhhan Akpınar’ı biz sizlere öneririz. Çünkü yapmış olduğu başarılı ameliyatlar ile kendini kanıtlamayı başarmıştır.

 

Robotik kalp ameliyatı diğer açık kalp ameliyatlarında olduğu gibi acılı bir ameliyat değildir. Robotlar aracılığı ile yapılan b ameliyat hastanın konforu düşünülerek Türkiye’ye getirilmiştir. Bu ameliyat yöntemini de ülkemize ilk getiren isim yine Prof. Dr. Belhhan Akpınar oluyor.

Siz de Prof. Dr. Belhhan Akpınar’ın hizmetlerinden faydalanmak için vakit kaybetmeden http://www.belhhanakpinar.com/ adresini ziyaret ede bilirsiniz. Bu adres üzerinde iletişim kurarak sizlerde bu hizmetlerden faydalanma şansını sahip olursunuz.