Pendik, güzel ve eşit bir yönetimi hak ediyor diyen Mehmet Salih Usta, 2019 31 Mart seçimlerinde, CHP belediye başkan adayı olarak yarışa katılıyor. CHP’nin başkan adayı olarak tüm medya ile paylaştığı Usta, özellikle genç Pendikli seçmenler tarafından âdete sevgi seli ile karşılanıyor.

Stratejik bir yönetim anlayışı ile Pendik’e hak ettiği yönetimi getireceğinin sözünü veren Usta’nın vaatlerini okumak için hemen www.mehmetsalihusta.com.tr linkine bakabilirsiniz. Pendik belediye başkan adayı Mehmet Salih ile ilgili olarak merak edilen tüm bilgiler yine Usta’nın seçim vaatlerinin ve de seçim beyanlarının yer aldığı sayfada mevcut. Konu yakından takip eden Pendikli seçmenlerin yararlanabileceği bir platform olan bu sayfanın tüm hizmetlerinden yararlanmakta özgürsünüz.

Seçim Yaklaşıyor

Farklı ve stratejik adımlar atmayı hedefleyen Usta’yı bu yolda yalnız bırakmayan Pendikli kadınlar; Usta’nın kadınlar için yürütmeye başlayacağı sosyal sorumluluk ve de istihdam projelerini de açıkladı. Kadınlara, büyük bir önem veren Usta, anneler, kadınlar, ablalar için açmayı düşündüğü hobi ve istihdam projelerine bu sayfada yer verdi. Pendik belediyesi için doğru seçimi verin

Adaya yakın Olmak İçin

Sadece Pendikli kadınlar için değil; tüm Pendik halkı ile ilgili çığır açan ve hiçbir başkanın şimdiye kadar gerçekleştiremediği tüm projeleri hayata geçirmeye gelen Usta’nın sizlere sunduğu tüm fırsatlar bu adreste. Pendik seçim günü yaklaştıkça, Usta’ya olan güvenin de arttığı bir ilçe haline geldi.

http://www.mehmetsalihusta.com.tr/