Sıfır araç yerine ikinci el araç alımı daha yaygındır. Çünkü ikinci el araçların fiyatları sıfıra göre daha düşüktür. Araç almak isteyen kişiler de bu nedenle ikinci el araçları tercih etmektedir. Ancak ikinci el araçlar daha önce birkaç kişi tarafından kullanıldığı için birtakım sorunlar söz konusu olabilmektedir. Alıcı da araçta sorun var mı, daha önceki kullanıcı nasıl kullanmış gibi durumları merak edebilmektedir. Buna kesin olarak bir cevap bulabilmek için pendikotoeksper.com firmamıza başvurmak gerekir. verdiğimiz için ikinci el araba alıcıları mutlaka bize başvurmalıdır.

 

Pendik Oto Eksper Olarak Verdiğimiz Hizmetler

Alıcılar Pendik oto ekspertiz firmamıza hızla başvuru yapabilir. Başvurduktan sonra araç çeşitli şekilde incelenir, farklı farklı test uygulamaları yapılabilmektedir. Aracın gücü incelenir, neredeyse iki saat inceleme yapılmaktadır. Motor kontrol edilir, beyinde incelemeler yapılır, kaza geçirdi mi tespit edilir, kaza sonucunda parça değişimi ya da parça boyaması var mı bakılır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra ise bir rapor oluşturulur. Bu raporu firmamızdan almak oldukça kolaydır. Alıcı raporu okuduktan sonra arabayı alıp almama konusunda karar verir.

Fiyat Belirlemesi ve İletişim

Oto ekspertiz hizmeti firmamız tarafından verilmektedir. Bu hizmeti almak için telefon numarası, mail adresi, internet adresi iletişim seçenekleri olarak bulunmaktadır. Fiyat ise önceden belirlenmiştir. Ancak aracın modeline ve sahip olduğu özelliklere göre farklılık gösterir.