Türcert firması olarak en temel hedeflerimizden bir tanesi koşulsuz müşteri memnuniyeti esası ile müşterilerimize her zaman kaliteli hizmet sunmaktır. Diğer bir yandan bir diğer temel hedefimizse faaliyet gösterdiğimiz sektör içerisinde en kapsamlı ve en geniş belge oluşturma hizmetleri sunan bir şirket olmaktır. Aynı zamanda şirketimiz uzman çalışanlarıyla müşterilerimizin karşılaşacağı bileceği her türlü soruna yerine müdahale etmekte olup, denetim ve kontrol kuralları çerçevesinde ihtiyaç duydukları ürün çalışmaları gerçekleştirmektedir.

Türcert Şirketi Hizmetleri

Türcert firması olarak müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu ürün, tarımsal ürün, sistem ve ürün belgelendirmelerini yapmakta olup, aynı zamanda elektrik panolarının hem testini hem de kontrolünü gerçekleştirmektedir. Tüm bu hizmetlerimizin yanı sıra Türcert firmamız özel sertifikasyon hizmeti sunmakla birlikte, siz değerli müşterilerimize objektiflik ilkelerimizle doğru orantılı bir şekilde hizmet sağlamaktadır. Firmamızın hizmet odağı esas olarak standartlarını temel alarak, denetleme, gözetleme ve muayene unsurlarıdır.

Türcert Şirketi Eğitim Çalışmaları

;Türcert ailesi olarak türlü yönetim sistemlerinin kurulma çalışmalarını gerçekleştirmekte olup, aynı zamanda kurulum sonrasında da yönetim sistemlerinin devamlılığı açısından çalışmalar yürütmekteyiz. Bu kapsamda işletme içerisinde bulunan üst zümre personelin ve işçilerin gerekli eğitimi alması konusunda iç denetçi eğitimi, dokümantasyon eğitimi, iso belgesi oluşturma gibi destek sunmaktayız. Eğitim hizmetlerimiz hakkında daha derinlemesine bilgi sağlamak için adresimizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.