Araba almadan önce dikkat edilecek en önemli husus aracın kalitesi, performansı ne düzeyde olduğudur. Dışardan baktığınızda araç çok güzel, döşemeler oldukça temiz, kilometresi düşük gelebilir. Fakat bunun birde uzman kişiler tarafından raporlanması arabayı almadan önce sizin yararınıza olacaktır. Çünkü günümüzde gelişen yan sanayi ürünleri sadece yetkili kişiler tarafından kullanılan cihazlar ile anlaşılmaktadır. olarak bütün araba markalarına ekspertiz rapora çıkarma yetkimiz bulunmaktadır.

Raporda Yazan Bilgilerin Doğruluğu Nasıl Kontrol Edilir?

Rapor tarafından onaylanır ve kaşelenir. Bu rapor resmi bir belge kaçak iddaa olduğundan araçtan elde edilen bütün veriler aynı zamanda bilgisayarda depolanır. Bu sayede eğer bir ekspertiz raporunun doğru olup olmadığını kontrol etmek isterseniz, ekspertiz raporu sorgulama sitesine giderek yardım alabilirsiniz. ayrıca otoeksperizuskudar.com adresini ziyaret ederek galeri kısmından istasyonumuz ve firmamız hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Otomobil Tamircilerinin Ekspertiz Raporu Vermeye Yetkisi Var mı?

2.El araç alımında aracın hasar kaydı olmaması önemlidir. Çünkü hasar kaydı olan araçlarda aracın değeri çok fazla düşmektedir. Üsküdar araç ekspertiz olarak bu değeri düşük araçları yüksek fiyata almamanız için uzun zamandır hizmet vermekteyiz. Aynı zamanda bu hizmet istasyonumuzda da verilmektedir. Ekspertiz raporu vermeye yetkisi olmayan otomobil tamircileri bu raporu veremez. Araçta olan boyayı değişen parçayı anlayabilir ama bunu resmi bir belgeye aktarma yetkisi yoktur.