Oto ekspertiz ikinci el araç alımında uzman kişiler tarafından aracın incelenmesi ve rapor sunulması hizmetidir. İkinci el araç alırken alıcı tarafların dikkatli olması gerekir. Araç ilanında her ne kadar hasarsız, kazasız gibi ifadeler bulunsa araç incelenmeli ve bu iddiaların doğruluğu kanıtlanmalıdır. Birçok araç ilanında satıcı taraflar, ellerindeki aracı satmak için türlü aldatmacalara başvururlar.

 

Nitekim bu aldatmacaları fark etmek için ancak bir oto eksperi olmak gerekir. Her ne kadar şoförlüğünüze güvenseniz de, araçtan her ne kadar iyi anladığınızı düşünseniz de gözünüzden kaçan noktalar olabilir. Böyle noktaları ancak bu işin profesyoneli olan kişiler tespit edebilir. Dolayısıyla sonradan mağdur olmamak için ikinci el araç alımında mutlaka bir oto ekspertiz hizmetinden faydalanılması gerekir.

Oto Ekpertiz Nasıl Yapılır?

Bilindiği üzere her araç kullanılmadan durduğu yerde bile seneler içinde az da olsa yıpranır. Bu yıpranma payı ikinci el araçlarda çok daha fazladır. Bu yıpranmaları ve olası diğer sorunları tespit etmek için motor performans, fren, dyno, obd, boya kaporta, arıza, süspansiyon ve alt kontrol testleri uygulanır. Tüm bu oto ekspertiz hizmetlerine Dr. ekspertiz güvencesiyle ulaşabilirsiniz

Drekspertiz Şubeleri 

Maltepe oto ekspertiz, Ümraniye oto ekspertiz, Pendik oto ekspertiz ve İstanbul'un daha 7 farklı noktasında Drekspertiz şubeleri bulunmaktadır.

https://www.drekspertiz.com/