Oto ekspertiz hizmeti veren bir çok farklı kuruluş son dönemlerde de yükselen artışı ile piyasada yer almaktadır. Bu firmaların bazıları çıplak gözle veya aracı sürerek test etme gibi güvenilmez yöntemleri tercih etse de bazıları da teknolojik test cihazları ve deneyimli personeli ile güven sağlamaktadır. uzun yıllardır edindiği tecrübeler, teknik kadrosu ve alanına özel üretilen yüksek teknoloji ürünü test cihazları ile ikinci el araç kontrolünde güvenin tek adı olmaya adaydır. Firmamız araçlarınıza bir çok farklı noktadan test uygulayarak size detaylı bir araç ekspertiz raporu sunar.

 

Kaynarca Oto Ekspertize Nasıl Ulaşabilirim?

Kaynarca araç ekspertiz bir çok farklı şubesi ile ile beraber yüzde yüz müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. 20 den fazla noktada olan şubelerimiz, firmamız hakkında detaylı bilgi ve iletişim bilgileri için kaynarcaotoekspertiz.com adresine göz atabilirsiniz.

Kaynarca Oto Ekspertiz De Hangi Test Hizmetleri Mevcuttur

Kaynarca oto ekspertiz uzun yıllardır edindiği tecrübeleri hassas test cihazları ile birleştirmektedir. Dyno testi, beyin testi, arıza testi, motor performans kontrolü, araç altı testi, boya ve kaportanın lazerle kontrolü, lastik derinliğinin lazerli kontrolü, süspansiyon ve frenlerin kontrolü gibi birçok test hizmetini bünyesinde barındırmaktadır. Bu testlerden edindiği verileri detaylandırarak raporuna yansıtır. Bu rapor sayesinde aracı daha detaylı tanım şansı elde edersiniz.