HMS otel yazılımı tüm otellerde rahatlıkla kullanılabilecek ve otellerde kullanılan çoğu program ve yazılımla rahatlıkla entegre edilebilecek bir yapıya sahiptir. Öncelikle bu yazılımlardan bir tanesi her gece polis ve jandarmaya aktarılan AKBS olarak bilinir. Aynı zamanda otellerde kullanılan hemen hemen her türlü muhasebe programıyla da uyumlu olarak faaliyet gösterilebilir.

 

Aynı zamanda giriş çıkış işlemleri de bu kullanışlı program sayesinde rahatlıkla yönetilebilir. Müşterinin otele giriş yaptığı an kapıdaki kart okuyucuya yetki verilirken müşteri otelden çıkışını yapar yapmaz manyetik kartın yetkisi geri alınır. Bununla beraber kasa kapatma işlemi de rahatlıkla bu program sayesinde zorluk çekmeden gerçekleştirilebilir.

Kullanım Son Derece Kolay

Programın mobil cihazlarla uyumu sayesinde cep telefonu başta olmak üzere çoğu mobil cihazdan rahatlıkla kullanılabilir ve otel işlemleri yönetilebilir. Bu otel programı derece güvenlidir ve gerekse otel müşterilerinin gerekse otelin tüm verileri koruma altındadır. Bu üstün güvenlik sistemine sahip yazılıma giriş yetkisi olmayan hiç kimse hiçbir şekilde ulaşamaz veya herhangi bir işlem gerçekleştiremez.

https://hmsotel.com/