ORİFLAME HAKKINDA BİLGİLENDİRME

 

            Oriflame, bir İsveç markasıdır. Ürünlerinin hepsi İsveç markası olmakla birlikte güvenilirdir. Güvenilirliği sağlık bakanlığı sertifikası ile ortaya konmuştur. Kaliteli ürünler ve iyi fiyatlar sunan oriflame, yarım asırdır dünyada faaliyet göstermektedir. Türkiye'de de oldukça yaygın olarak kullanılan bu kozmetik firması kaliteli ürünleri ile anılmaktadır.

 ORİFLAME HANGİ ÜRÜNLERİ SATAR?

            Oriflame kozmetik üzerine kurulmuş bir markadır. Bu nedenle Oriflame ürünleri kozmetiğe dayalı ürünlerdir.Kozmetik sektöründe adı geçen makyaj temizleme suyundan törpüye, allıklara kadar Oriflame ürünleri arasında bulmak mümkündür. Bu ürünlerin hepsinin sağlık garantili olması da ürünleri almak için iyi sebeplerden.

 ORİFLAME KATALOG NEDİR?

            Oriflame üyelerine her ay süren indirimdeki ürünlerin ve diğer ürünlerin içinde bulunduğu bir katalog göndererek satışı canlı tutmaya çalışmaktadır. Bu sayede elinde oriflame katalog ile ürün gösteren bir kişiden, ürünü gördükleri için satış daha çok ve daha hızlı olmaktadır. Üstelik tüm ürünler bir arada olunca kişinin cildine uygun bakım ya da kozmetik malzemesi seçmesi kolaylaşmaktadır.

 ORİFLAME ÜYELİĞİN AVANTAJLARI NELERDİR?

            Oriflame üyelik işleminden sonra diğer müşterilerden çok daha ayrıcalıklı duruma gelinmektedir. Üyelik yapıldıktan sonra üye, tüm ürünleri geliş fiyatına alma fırsatına sahip olur.

            Ürünleri satarak kar payını elde eder.

            Üyeler başka üye de yaparak para kazanabilir.

            Pek çok seyahate katılma hakkı kazanır.

            Oriflame üyeliği ile her şey daha ayrıcalıklıdır.

 origuzellik.com