Sporcu besinleri üretimi gerçekleştiren markaların yaygınlaştığı son yıllarda başarılarıyla ön plana çıkan iki marka var. Bu markalar hakkında sizleri daha fazla bilgilendirmek ve neden tercih edebileceğiniz konusunda yönlendirmeler yaparak doğru seçim yapmanıza yardımcı olacağız. Supplement ürünleri ele alındığında en fazla tüketilen ürünler Protein tozları olduğu için değerlendirmemizi markaların bu ürünleri üzerinden gerçekleştireceğiz.

OPTIMUM NUTRITION

Optimum Nutrition markası içerisinde bulundurduğu son derece kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla piyasaya sürerek tüketicilerin beğenisini kazanmış durumda. Ülkemizde Supplement kullanımları ele alındığında en fazla tercih edilen 3 marka arasında yer alan Optimum, yalnızca Türkiye ile sınırlı kalmıyor ve Amerika’da da tüketicilerin beğenisini kazanmış, en fazla satış rakamlarına ulaşan 3 firmadan birisi olmayı başarıyor. Supplement firmaları ele alındığında yaşça genç olmasına rağmen rakiplerine göre çok daha hızlı bir yükseliş yakalayarak, birçok rakibini geride bırakmayı başarmış durumda.

Fiyat ve performansı göz önünde bulunduğunda bu testi yüksek bir notla geçmeyi başararak, ekonomik bir çözüm arayanlar için en iyi alternatiflerden birisi oluyor. Fiyatına göre içeriği oldukça zengin olan Optimum ürünleri, yalnızca protein tozları açısından değil Optimum ismi altında üretilen tüm ürünlerde aynı performansı gösteriyor. Kısacası Optimum Nutrition markası sunmuş olduğu tüm ürünlerle tüketicilerden geçer not alarak, zirve yarışında bende varım diyor.

HARDLINE NUTRITION

Hardline Nutrition, başta Türkiye olmak üzere birçok ülkede yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başarmış durumda. Bu listede adı bulunan rakibi Optimum gibi genç bir şirket olmasına rağmen kurulduğu 2003 yılından bu yana hızlı bir yükseliş yakalamayı başardığı gözlemleniyor. Fiyatı ele alındığında ürünlerinin içerikleri oldukça zengin olan Hardline, yerli bir üretici olması da dikkatlerimizden kaçmıyor. Tamamen Türk bir firma olan Hardline, bu sektörde bizde varız diyerek ülkemizin adını tüm dünyaya duyurmayı başarıyor. Ar-Ge çalışmaları için gerçekleştirmiş olduğu yüksek yatırımlar ile tüketicilere en iyi ürünü sunmaya çalışan firmanın yapmış olduğu bu yatırımlar başarıya ulaşmış gibi duruyor. Satışa sunulmuş kaliteli ürünleri sayesinde rakibi gibi zirve yarışına adını yazdırarak kendisinin de olduğunu belirtiyor ve birçok firmayı geride bırakmayı başarıyor. Sizde kaliteli bir Supplement markası arıyorsanız tercihinizi yerli üretimden yana kullanarak Hardline Nutrition’a desteğinizi gösterebilirsiniz.