Dantel çok uzun yıllardır hayatımızda olan çok özel ve değerli bir kumaş türüdür. Girmiş olduğu her parçaya bambaşka bir tarz ve hava katmaktadır. Her türlü kıyafet ve ev eşyasında kullanılabilmektedir. Minderlerden perdelere, yata örtülerinden masa örtülerine kadar birçok farklı ev eşyasında dantele rastlanmaktadır. Aynı zamanda abiye kıyafetlerde ve özellikle gelinliklerde dantel parçalar olmazsa olmazlardır.

Danteller çok eskilerde tek tek el işi ile yapılmaktaydı. Ancak bir süre sonra, kullanım yoğunluğu artınca fabrikasyon olarak üretilmeye başlandı. Bu alanda 1950 yılından bu yana hizmet veren Seteks Dantel firması sektördeki birçok ilke imza atan güçlü bir firmadır. İnternet üzerinden online olarak satış işine başlayan ve Türkiye’de ilk online dantel satış sitesini kuran firma olarak adını duyurmaktadır.

Online Gelinlik Dantel Satışı

Gelinlik dantelleri en çok satışı yapılan dantel çeşitlerindendir. Seteks Dantel firması tasarımcıları tarafından özel olarak gelinlikler için işlenen en şık dantel tasarımları, en kaliteli iplikler ve işçiliklerle üretilerek toplu olarak satılmaktadır. Bu satış için online alışveriş mağazasından bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Online Fransız Dantel Satışı

Fransız danteli en çok biline ve tutulan dantel modellerindendir. Her bir metresi oldukça değerli ve kıymetli kumaşlardır. Payetli veya payetsiz olarak üretilirken aynı zamanda boncuklu modelleri ile de göz doldurmaktadır. Online alışveriş platformumuzda birçok farklı desen ve çeşitte Fransız dantellerine göz atabilirsiniz.