İnternet üzerinden de hizmet veren ve baklava.market adresinde online satışlarını sürdüren baklava firması, kurulduğu günden beri müşterilerine en doğal ve en taze tatlılarını ulaştırmayı hedef edinmiştir. Önceleri sadece dükkânında baklava sipariş alan firma müşterilerine daha çok ve daha kolay ulaşabilmek amacı ile internetten de sipariş almaya başlamıştır. Firma sadece kilo ile baklava satışı yapmamakta aynı zamanda tepsi baklava sipariş eden müşterilere de hizmette bulunmaktadır.

 

Firmanın Fiyatları Hakkında

Firma, gerek yüksek kalitede ürünler satması gerekse de baklava fiyatları konusundaki ucuzluğu ile bilinmektedir. Ayrıca firma, tepsi baklava fiyatları konusunda da kiloyla sattığı ürünlerinden daha uygun fiyat sunarak müşterilerinin daha fazla baklava alabilmelerinin de önünü açmaktadır. Başakşehir/İstanbul’da hizmet veren şirket, İstanbul’da her noktaya siparişleri ulaştırarak araçları olmayan müşterilerine de kolaylık sağlamaktadır. İstanbul içinde yapılan hiçbir teslimattan ücret almayan firma bu yönü ile de rakiplerine bir adı daha fark atmaktadır.

Ürünler ve Sipariş

Firmanın sanal mağazasında yaprak, yeşil şöbiyet, sütlü kadayıf sarması, sultaniye, padişah tatlısı, şöbiyet, midye baklava, kuru baklava, kuş gözü, kare baklava gibi tatlıların online satışı yapılmaktadır. Ayrıca sitede bunların dışında kelebek baklava, hasır, havuç dilim, gelin bohçası, fıstıklı saray sarması, fıstıklı dürüm, fıstıklı büzme gibi onlarca çeşit tatlı da bulunmaktadır. Sipariş site üzerinden verilebileceği gibi sitede yer alan sipariş numarası aranarak da verilebilmektedir.

baklava.market