Nubuk Ayakkabı Boyası Nedir Ne İşe Yarar?

Nubuk ayakkabılar Süet ayakkabılara benzer yapıda olan ayakkabılardır. Nubuk tarzı ayakkabılar Süet ayakkabılardan farklı olarak kumaş görüntüsüne ve aynı kumaş yapısı gibi bir yapıya sahip olan ayakkabılardır. Deri malzemesinin zımparalanarak işlem görmesi sebebiyle nubuk ayakkabılar ortaya çıkmıştır. Dokunulduğunda kumaş gibi hissedilir. Nubuk ayakkabılar da süet ayakkabılar gibi yağmurlu havalarda kullanıma uygun olmayan ayakkabılardır. Yağmurlu havalarda kullanıldığı takdirde çok çabuk yıpranarak özelliğini kaybeden ve aynı zamanda ayakkabının içerisine su sızdırdığı için ıslaklık hissi sağlar. Süet ayakkabılar gibi nubuk ayakkabılar da bakım isteyen özenle kullanılması gereken ayakkabılardır. Bu ayakkabıları ile boyanması gerekir. Normal Ayakkabı boyası ile boyanan ayakkabılar hem kötü görüntü sağlar hem de özelliğini kaybeder.

Nubuk Ayakkabı Boyası Özellikleri Nelerdir?

özellikleri arasında en önemli olanı nubuk ayakkabıların kumaş yapısı bozmayan ve bakımını sağlamasıdır. Belirli zaman aralıklarında nubuk boyası ile ayakkabılarınızı bakımını yapmanız gerekir. Yapısı sayesinde çok çabuk tozlanabilen nubuk ayakkabılar sık sık temizlenmesi gerekir. Bu yüzden nubuk ayakkabı boyası ile her kullanımdan sonra bakımını yapmanız gerekir. Eğer bakımlarını yapmaz iseniz zamanla yıpranır ve kullanılmaz hale gelir. Düzenli bakımları sayesinde en bük ayakkabıları kızı daha uzun süreli kullanabilirsiniz. Nubuk boyası özellikleri arasında ayakkabıların izin ömrünün uzatması da vardır. Bu boya sayesinde nubuk tarzı ayakkabılarınızı uzun süre kullanabilirsiniz.

Nubuk Boyası Seçenekleri Nelerdir?

Nubuk tarzı ayakkabılar hemen hemen her renk seçeneği bulunan ürünlerdir. Bu renk seçenekleri ile birebir aynı olan nubuk boyalarını tercih etmelisiniz. Aksi takdirde ayakkabılarınızı hiç hoş olmayan görüntülere sahip olabilir. Buda ayakkabıyı kullanılmaz hale getirir. Bu yüzden ayakkabı boyalarınızın seçimi ayakkabınızın rengi ile uyumlu olması şarttır. Tüm renk seçenekleri ile ayakkabı bakımınız için uygun ürünlere sahiptir. Nubuk cilası olarak bilinen tamamen parlaklık sağlayan ürünler ile ayakkabınızın bakımını yaptıktan sonra parlak bir görünüm sağlayabilirsiniz. Bu işlem sonrasında nubuk ayakkabılarını ilk günkü kadar güzel bir görünüme sahip olacaktır. Sadece doğru renk seçenekleri ile doğru uygulamalar yaparak belirli bir düzende ayakkabıların izin bakımını yaptıktan sonra uzun süre ayakkabılarınız yeniymiş gibi bir görüntüye sahip olacaktır.

Nubuk Ayakkabı Boyası Fiyatları Nelerdir?

Eski ayakkabıların izin bakımlarını yaparak yeni bir ayakkabı almadan daha uzun süre kullana bildiğiniz için nubuk ayakkabı boyasının uygun fiyatları sizi bütçe açısından oldukça rahatlatacaktır. Yeni bir ayakkabının her zaman daha fazla fiyat ödemek zorunda kalırsınız. Yeni ayakkabı ya ödeyeceğiniz fiyattan daha uygun fiyatlara boyalar alarak eski ayakkabınıza bakım yapabilirsiniz. Nubuk ayakkabılarınızı için gerekli olan nubuk ayakkabı boyasına uygun fiyatlarla ve her türlü renk seçeneklerine adresinden kolayca ulaşabilirsiniz. Ürünleri inceleyerek ihtiyacınız olan tüm ürünlere bu adresten sahip olabilirsiniz.