Bulunduğu sektörde hız kesmeden ilerlemeye devam eden Tempo Kesici Takımlar firması, sektördeki açığı en güzel şekilde toparlayan işletmelerden biridir. Bununla birlikte ülkemizdeki yedek parça konusunda yaşanan stok ihtiyacı da firma tarafından başarılı bir şekilde kapatılıyor. Kurulduğu ilk dönemden itibaren çeşitli alanlarda ürün satışı sağlayan firma, sadece kesici takımlar konusunda değil daha pek çok alanda satış hizmeti sağlar. Otomotiv, Medikal, savunma ve havacılık, takım imalatı ve otomasyon gibi çeşitli sektörlerin üretim sürecindeki ürünlerin satışını sağlamaktadır.

İhtiyaç sahiplerine en kaliteli ve portatif ürünlerin satışını sağlama odağıyla çalışan firma, bu açıdan çeşitli çözüm alternatifleri de üretmeyi ihmal etmiyor. Korloy markası, tornalama takımları ve kesici takımlar konusunda dünya genelinde en çok tercih edilen firmalardan biridir. Tempo Kesici Takımlar firması da Korloy markası ile ortak bir çalışma içerisinde yer almaktadır. Bu sayede kendi firması bünyesinde Korloy ürünlerinin de satışını sürdürmektedir. Bunun yanı sıra ürünlerin hepsi yüksek kalitede ve uzun ömürlüdür. Aynı zamanda tüm ürünler için en uygun fiyatlar müşterilere sunulmaktadır. Ürün fiyatları hakkında bilgi almak isteyen müşteriler, firmanın web adresini ziyaret edebilirler.

Korloy Kesici Takımları Ürünleri

Bir Kore markası olan Korloy, kesici takımlarının ve tornalama takımlarının imalatını sağlamaktadır. Yeni özgünlük sloganı ile hareket eden firma, bu alanda uzun yıllardır tecrübeye sahip olarak çalışmalarını sürdürür. Bu bağlamda Korloy ürünleri her müşteri ile buluştuğunda farklı ve özgün içerikleri kapsamaktadır. Böylece hem işlevselliğiyle hem de uzun ömürlü olmasıyla pek çok üretici firma tarafından tercih edilmektedir.  İlgili müşteriler Korloy ürünlerine direkt olarak Tempo Kesici Takımlar firması bünyesinden ulaşabilmektedir.

Markanın fazlasıyla geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Üstelik sadece kesici takımlar için değil, farklı alanlarda kullanıma uygun ürünler de vardır. Aşağıda markanın bazı gamlarını maddeler halinde sizlere sıraladık.

  • Tornalar
  • Frezeler
  • Kesme Kanal Açma
  • Diş Açma
  • Delik Delme

Belirttiklerimiz Tempo Kesici Takımlar firması bünyesinde bulunan Korloy kesici takımlar ürünleridir. Ayrıca şu anda firmanın online web mağazasında satışa sunulan çeşitli Korloy kesici takım ürünleri de yer almaktadır.

Korloy Tornalama Takımları

Korloy markasının en çok ilgi gören ve satışı yapılan ürün kataloglarından biri de tornalama takımları alanındadır. Bu kategoride oldukça geniş bir ürün kataloğunu firma müşterilere sunmaktadır. Ürünler özellikleri, boyutları ve işlevselliklerinin yanı sıra uygun fiyatlarda satışı sağlanıyor. Bu da sektördeki açığın kapanmasında önemli bir rol etkendir. Aşağıda firmanın tornalama takımlarından bazılarını sizlere sıraladık.

  • Korloy Tornalama A10H-SCLCL-06
  • Korloy Tornalama A08F-SCLCR-06
  • Korloy Tornalama A08F-SCLCL-06
  • Korloy Tornalama A08F-STUBL-06
  • Korloy Tornalama A08F-STUPL-08

Belirttiğimiz tornalama takımları, Tempo Kesici Takımlar firması bünyesinde bulunan Korloy ürünleridir. Firmanın online web adresinde diğer ürün katalogları da yer almaktadır.

Kaynak: https://www.tempokesicitakimlar.com/urun/korloy-tornalama/