MYB Tekstil çalışanlarının konforuna ve rahat bir çalışma ortamı sağlanmasına oldukça önem veriyor. Bununla birlikte çalışanların güvenliğini her şeyden üstün tutuyor. İş sağlığı ve güvenliği konusunda büyük hassasiyet gösteren MYB Tekstil, son derece kaliteli malzemeden ürettiği ikaz yelekleri ile çalışanların güvenliğini desteklemeye devam ediyor. MYB Tekstil ikaz yeleklerinde güvenliği arttırmak için fosforlu kumaş kullanıyor.

Böylece hava karardığı zaman oluşabilecek kazaların önlenmesi konusunda firmalara destek sağlamış oluyor. İş güvenliği mevzuatı gereği reflektörlü ikaz yeleği kullanımının gerekliliğini bilen MYB Tekstil, üretimlerini mevzuatta yazılı her maddeyi göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyor. Yalnızca iş güvenliği açısından değil hobi olarak bisiklet süren ya da avcılık yapan kişiler için de özel olarak tasarlanan ikaz yelekleri MYB Tekstil kalitesi ile kullanıcılar ile buluşuyor.

Toptan Sweatshirt Nedir?

Yaz aylarının gelmesi ile çalışanların sıcaklardan etkilenmeden rahat çalışabilmeleri için işverenler tarafından iş tişörtleri tercih edilmektedir. Yaz aylarından çalışanlarını tek tip giydirmek için toptan tişört satın alımı yapan firmalar havaların soğuması ve kış aylarının gelmesi ile de rotalarını toptan sweatshirt alımına çevirir.

Ancak sweatshirtler yalnızca kış aylarında değil yaz aylarında da uygun kumaş ile kullanılabilmektedir. Sweatshirtler çalışanlar için özel olarak tasarlanmış iş kıyafetleridir.

Uzun kollu sweatshirtler pek çok tasarım, renk ve modelde üretilmektedir. Firmalar kendi markalarına yakışacak şekilde istedikleri gibi sweatshirtler dizayn ettirebilirler.

Tüm çalışanlara aynı ürünlerin kullanımını sağlamak için ve yıl içerisinde oluşabilecek deformasyonlar için de stok olarak kenarda tutulabilmesi adına bu sweatshirtler toplu olarak satın alınmaktadır. Toptan sweatshirt satın alımlarında markalar kendi logolarının sweatshirtler üzerine işlenmesini de talep edebilmektedir.

 Toptan sweatshirtler bir iş kıyafeti olmaları sebebi ile kaliteli kumaştan üretilmelidir. Çalışanların konforunu sağlamak adına terletmez ve hava alan kumaşların kullanılması gerekir. Aynı zamanda çabuk yıpranma, yırtılma ve çeşitli deformasyonlara uğramaması adına sağlam bir biçimde üretimlerinin sağlanması gerekmektedir. Ayrıca sweatshirtler üretilirken avrupa standartlarında kalıplar kullanılmalıdır böylece firmalar sweatshirtleri çalışanlarına dağıtırken beden sorunu yaşamamış olurlar.