Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte doğrayıcı, kıyma makinesi ve elektrikli ızgara gibi ürünler için olan talep artmaya başladı. Bayrama sayılı günler kala bu ürünlerin arayışına giren insanlar hem uygun fiyatlı hem de kaliteli ve fonksiyonel ürünler satın almayı hedefliyor. Özellikle kıyma makinesi Kurban Bayramı’ndaki et telaşını en aza indirecek ve sizi zahmetten kurtaracak başlıca mutfak aletleri arasında yer alır. Kurban etlerinizi daha küçük parçalara ayırmak istediğinizde ise doğrayıcı modellerinden birini satın alarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kullanıma hazır hale getirdiğiz etleri sevdiklerinizle paylaşmak istediğinizde de elektrikli ızgara modellerinden yardım alarak kısa süre içerisinde etlerinizi en lezzetli şekilde pişirebilirsiniz. Izgara tavalarda farklı pişirme özelliklerinin olması sayesinde her damağa hitap eden lezzetler elde edebilirsiniz. Burada önemli olan nokta ihtiyacınız olan ürünleri güvenilir bir markadan tercih etmenizdir. Bu noktada sizin için en doğru seçim Arzum küçük ev aletleri olacaktır. Her bir ürün kaliteli ve garantili olup size konforlu ve uzun süreli kullanım imkanı sunar.

Kıyma Makinesi ile Etlerinizi Dilediğiniz Gibi Şekillendirin

Kurban etlerinizin bir kısmını kıyma haline dönüştürmek istediğinizde kasap vb. yerlerde sıra bekleme zahmetine girmek istemiyorsanız, Arzum kıyma makinesi tam size göre. Ürün tamamen döküm gövdeli olup dayanıklı, sağlam ve güçlü bir tasarıma sahip. Üç farklı kalınlıkta olan disk seçenekleri var ve bu sayede kıymanızı istediğiniz boyutta çekmenize imkan tanıyor. Üst kısmında yer alan itici aparat ile doldurma tepsisine koyduğunuz etler kolayca kıyım disklerine doğru itiliyor. İsterseniz içli köfte, sosis ve sucuk etlerinizi de ürün içeriğindeki özel aparatlar ile çekebilirsiniz.

Arzum kıyma makinesi; açma, kapama ve geri sarma düğmelerine de sahip. Geri sarma düğmesi ile kıyım sırasında dilerseniz sarma işlemini başa alabilirsiniz. Et kıyma makinesinde kullanılan her bir parçanın paslanmaz çelik olması sayesinde de uzun ömürlü kullanımın keyfini çıkarabilirsiniz.

Mutfak Doğrayıcıları ile Kurban Bayramı’nızı Kolaylaştırın

Doğrayıcı robot çeşitleri mutfaklarda en çok kullanılan küçük ev aletleri arasında yer alır. Farklı ebatlarda hazırlanan bu ürünler Kurban etlerinizi küçük parçalara bölmek istediğinizde işinizi daha kolay hale getirecektir. Dilerseniz etlerinizi pişirirken kullanacağınız sos karışımlarını da bu ürünle hemen hazırlayabilir ve ardından elektrikli ızgara ile pişirebilirsiniz.

En çok tercih edilen Arzum doğrayıcı blender modellerini incelediğinizde hazne kısmının cam olduğunu görebilirsiniz. Böylece daha da sağlıklı bir kullanım sunan doğrayıcılarda farklı renk seçenekleri, çift katlı ve çift taraflı kullanım imkanları da bulunmaktadır. Doğrayıcı rondo, elektrikli ızgara gibi ürünleri özellikle bayram gibi yoğun dönemlerde mutfağınızın baş köşesinde tutabilirsiniz. Hazırlık sürecinde kıyma makinesi ve doğrayıcıları kullanıp servis kısmına geçtiğinizde elektrikli ızgara ile her anınızı pratik hale dönüştürebilirsiniz.