Mutfak Halısı Sayesinde Kir Ve Lekelere Elveda Deyin

Bayanlar ömrünün yarısını mutfakta geçirirler. Yemek yapımı, temizlik, bulaşık, yiyeceklerin muhafaza edilmesi gibi birçok işleri burada yaparlar. Hatta yemeklerini bile orada yerler. Mutfaktan çıkamadıkları için oraya televizyon bile kurarlar. Sanki o oda sadece kendisine ait hissederler. Ev kadınları sabahtan akşama kadar mutfaktan çıkamazlar. İşe giden bayanlar bile işten hemen gelince mutfaktaki işleri yapmaya koyulurlar. Bu yüzden mutfak onlar için çok önemlidir. En çok kirlenen odalardan birisi de mutfaktır. Yemek kokuları, yağlar, lekeler mutfakta çok olur. Bu yüzen kolay temizlenebilir, kir tutmayan eşyaları tercih ederler.

Mutfak Halısı Nasıl Seçilir?

Halılar tüm odalarda en önemli eşyalardan birisidir. Ayak sağlığını korurken aynı zamanda odaya güzellik verirler. seçerken kısa sürede temizlenip kuruyacak halı tercih edilir. Kimi bayanlar mutfak halısı için açık renkli halılar yerine koyu renkli halıları tercih ederler. Bu sayede en ufak kirleri belli etmeyeceği düşünülür. Son gelişen teknolojiler ile ister koyu renkli olsun ister açık renkli olsun her ikisi de kirlense bile kolay temizlenirler. Kirleri ve lekeleri içine çekmezler.

Mutfak Halısı Modelleri Nelerdir?

Silinebilir mutfak halı modelleri tüm bayanların vazgeçilmezidir. Renkleri ise kahverengi tonundadır. En çok modern tasarımlı vardır. Bunlar kabartılı, ortası veya kenarları desenlidir. Taş görünümü sevenler için bu modellerde halılarda bulunur. Bu halı yüksek kaliteli akrilik halıdır. Geometrik şekilli, sarmaşık desenli, silik desenli, 3 boyutlu desenli, çizgili, kare, çiçekli modelleri bulunur. Çift tarafı pamuk kilimler de halılar kadar dikkat çekicidir. Kenarları meyveli motiflidir ve iki yüzünü de kullanılabilen yumuşak kilimlerdir. İlk yüzü beyaz zemin üzerine işlemiş desenleri vardır. Arka yüzünde ise zemini kırmızı desenleri krem veya bej rengindedir. Koyunlu halıların çeşitleri de göz kamaştırıcıdır. Yakamoz, klas, rölyef, pop, standart, ekol, elit çeşitleri bulunur. Koyunlu modelleri olan halılarda muhteşem işlenmiş çiçek, yapraklı, kare modelleri ile mutfağınızı renklendirecektir. Kaşmir yünü sayesinde ayaklarını üşütmeyecek ayrıca sizi rahatlatacaktır. Makine halısının yanında el dokuması halıları da dikkat çeker. El dokuması halılar özellikle çocuk odaları, yatak odaları ve oturma odaları için tercih edilir. Ama mutfak için de kullanılabilir. Mutfağınızdaki masa sandalye dolap rengine uygun halıları rahatlıkla bulabilirsiniz.

Mutfak Halısı Fiyatları Nelerdir?

Mutfak halısı modelleri değişkenlik gösterir. Ama muhteşem görüntüsüne ve özelliklerine göre inanılmaz fiyatları bulunur. Bazı ürünlere özel indirim avantajları sağlanmıştır. Emek bakımından en değerli olan el dokuma halısı fiyatı biraz yüksektir. İthal halılarda mutfak halılara içinde yerini almıştır. Ayrıca ipek halılar da en önemli halılardan birisidir. Tüm bu halıları görünce biran önce satın almak isteyeceksiniz. Çok ucuz halıların yünü az olduğu için kalitesi düşüktür, fakat bu halılar yünlüdür ve birinci kalitededir. Hem kolay temizlenebilir hem de şık halılara sahip olmak istiyorsanız adresinden ulaşabilirsiniz.