Tatil trendleri içinde en çok öne çıkanlardan biri, villa kiralama deneyimi. Villada kalmak, herkes için farklı bir konsept sunmasıyla son yıllarda trend. Bu konseptlerden biri de, doğa içinde özel bir deneyim sunan İslami villa kiralama deneyimi. Özellikle doğasını korumayı başarmış bölgelerde, yeşilin içinde deniz manzaralı bir ortam sunan bu villalarda, muhafazakar aileler gönül rahatlığıyla kalabiliyor. Peki İslami villa kiralama neler sunuyor, bu villalar hangi özellikleri sunuyor?

Doğayla başbaşa bir tatil ortamı

Muhafazakar aileler için, tatil yapılan konaklama tesisinin özel bir konumda olması önemli. Muhafazakar villalar tam olarak bunu sağlıyor. Kaş islamlar villa seçeneklerinde olduğu gibi müstakil yapıda olan bu villalar, diğer villalarla herhangi bir bağlantıya sahip olmadığı gibi, korunaklı ve özel yapısı yüksek duvarlar ve ağaçlarla çevrilmiş bir özel yaşam alanı sunuyor. Müstakil muhafazakar villaların sağladığı tatil ayrıcalığı, Akdeniz ve Ege’deki villalarda çam ormanlarının, zeytin ağaçlarının kokusu eşliğinde bir tatil sunuyor. Buna ek olarak Marmara ve Karadeniz tarafında da muhafazakar tatile hitap eden villalar mevcut.

Havuzlu lüks konsept

Villa tatilinin en iyi yanlarından biri, üst düzey lüks olanaklar sunması. Tatil için villa tercih edildiğinde, hemen hemen tüm alternatiflerin güzel bir havuz sunduğunu göreceksiniz. Kalkan ve Kaş gibi bölgelerde, denizle bir araya gelen bir mavi sunan sonsuzluk havuzu çok ilgi görüyor. Bununla birlikte, çocuklu geniş aileler için çocuk havuzlu villalar da güvenli bir yüzme deneyimi sunması açısından ön planda. Olimpik havuz standartlarına sahip iddialı ultra lüks villaların yanı sıra, havuza girme keyfini her dönem yaşamak isteyenler için kış dönemine uygun ısıtmalı havuzlu villalar da tercih edilebiliyor.

Keyifli akşamlar için özel bahçe

Muhafazakar tatile hitap eden kiralık villaların büyük kısmında özel bir bahçe alanı bulunuyor. Yemyeşil çimlerle çevrelenmiş bahçe, tamamen özel ve korunaklı bir alanda olduğu için keyifle vakit geçirilebilir. Bahçe aksesuarları ve mobilyaların üst düzey kaliteye sahip olduğu bu villalarda, ailece kahvaltı yapmak ya da akşam yemeği yapmak, tatilin en güzel anları arasında. Bodrum, Fethiye ve Marmaris gibi bölgelerde yaygın olan bahçeli tatil villaları, özel yapısı nedeniyle muhafazakar ailelerin tercihi.

Ucuz kiralık villa ayrıcalığı

Tatil dönemi için, en kaliteli muhafazakar villayı arıyorsanız, güvenilir villa kiralama platformları üzerinden aradığınız villayı bulabilirsiniz. Tatil için en iyi villa kiralama sitesi alternatiflerinde günlük ucuz kiralık villa bulma şansınız var. Haftalık havuzlu villaların yanı sıra, yazlık denize sıfır jakuzili villalar lüks bir konsept sunuyor. Balayı villaları ve evcil hayvan kabul eden villaları da içeren muhafazakar tatil villalarında, en ucuz teklifler için villa kiralama platformlarına göz atabilirsiniz. Ağustos ve Temmuz aylarında yüksek seviyede olan fiyatlar, Haziran ve Eylül aylarında daha makul seviyede olabilmekte.

Yüksek Ova Haber Ajansı