Avrupa Birliği uyum yasaları kapsamında şirket kurma, oturma ve çalışma izni alma konusundaki yasalar giderek zorlaşıyor. Sizde Avrupa'lı olmak istiyorsanız hemen başvurun, fırsatı kaçırmayın !  Montenegro’da şirket kurun, sadece 3 haftada oturma ve çalışma iznini alın, Avrupalı olun!

21 Günde Avrupalı olmak ister misiniz?

Montenegro’da şirketinizi kurun ve 21 günde oturma ve çalışma izninizi alabilirsiniz. Siz ve aileniz Montenegro Avrupa birliğine girdiğinden itibaren Avrupa’da serbest dolaşım ve Avrupa vatandaşı haklarına sahip olun. Vergilerin düşük olduğu Montenegro’da ki şirketiniz ile Avrupa başta olmak üzere tüm dünya ile ticaret yapın ve sadece %21 KDV ve %9 gelir ve kurumlar vergisi ödeyin.

Montenegro Home
Adres : Göktürk Merkez Mah. İstanbul Cad. 1. Begonya Sok. Arcadium Life 3 Sitesi Göktürk - Eyüpsultan / İSTANBUL
E – Mail : [email protected]

Gsm : 0530 428 51 07

HEMEN BAŞVURU YAP


800.000 Nüfüslu Montenegro yatırımcıların gözdesi!

Balkanlar’ın 800 bin nüfuslu küçük ülkesi Montenegro (Karadağ), Türk yatırımcılar için hızla cazibe merkezi haline geliyor. Dünya jet sosyetesinin vazgeçilmez eğlence mekanı Monte Carlo’nun tahtına göz koyan Karadağ, Tosyalı, Doğuş, Global ve Merit gibi dev Türk şirketleri için ‘bölgesel üs’ oldu. Bazı Türk şirketleri de yeni yatırım kararları aldı.

İstanbul – Podgarica Sadece 1,5 saat uzaklıkta!

Montenegro’nun Başkenti Podgorica’dan İstanbul’a ve Avrupa’nın en gözde merkezlerine ulaşım sadece 1.5 saattir!

Avrupa Birliği olmasına çok az kaldı!

Montenegro’da bugün Türk ve Rus vatandaşlarına vize uygulanmıyor. Avrupa Birliği’ne girdikten sonra diğer ülkeler gibi Schengen Vizesi uygulaması başlayacaktır. Montenegro 2019 yıl sonuna doğru AB üyeliğine girmesi bekleniyor. Daha bugünden Montenegro’nun resmi para birimi Euro’dur. Hızla gelişen ekonomisi Avrupa Birliği’ne girme sürecini kısaltacaktır.

Kısa süren bürokrasi işlemleri!

Çalışma ve oturma izni şirket kuruşundan 21 gün sonra verilir. Montenegro’da bu süreç tarafımızdan son derece hızlı tamamlanır. İzinler alındığında sadece eşiniz ve çocuklarınız değil, ebeveynleriniz de bu haktan yararlanır.

Tamamen Avrupalı olmak!

Şirket 5 yıl açık kaldıktan sonra 1’er yıllık çalışma ve oturma izinleri otomatik olarak kalıcı duruma gelir. 5 yıl sonra şirketinizi kapatabilirsiniz. Montenegro yasaları bugün itibariyle bu hususta sorun teşkil etmemektedir.

Geleceğinize yatırım yapın!

Oturma ve çalışma izinlerini aldıktan sonra gayrimenkul alım satımında Montenegro vatandaşları ile eşit haklara sahip olursunuz. Dilerseniz kendi şahsi evinizi satın alabilir, ya da değerlendirebilirsiniz.

Ulaşımda tercih deniz ve karayolu!

Montenegro’ya gelen turistin yarısından fazlası deniz yolu ile gelir. Akdeniz ve Balkan kültürlerinin buluştuğu bu nokta 2016 senesinde 2,5 milyon turist almıştır. Özellikle turizm ve servis sektörü ciddi yatırımcılar için potansiyeldir.

800 Milyonluk Pazar!

Dünya Bankası’nın hazırladığı ve 189 ülkedeki yatırım ortamının elverişliliğini ölçen “Doing Business 2016” raporunda Karadağ 46’ıncı sırada yer alıyor. Bu yükselişin ardında, hem Karadağ’ın AB pazarına yakınlığının hem de uluslararası yatırımcılara dönük teşviklerin büyük etkisi var.

Tüketici ile serbest ticareti sağlayan AB, Orta Avrupa Serbest Ticaret Anlaşması (CEFTA), Avrupa Serbest Ticaret Birliği (EFTA), Rusya ve Türkiye’nin de içinde olduğu pek çok ülke ve ülke grubuyla ticaret anlaşmaları bulunan Karadağ, bu yönüyle nüfus bakımından çok küçük olmasına rağmen toplamda 800 milyonluk bir pazara erişim olanağı sağlıyor.

Montenegro’daki en önemli yabancı yatırımcıların başında Körfez sermayesi ve Rusya geliyor. Katar, Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin AVM ve otel yatırımlarının toplam tutarı 1 milyar doları aşıyor. Son dönemde Azerbaycan sermayesi de ülkedeki turizm fırsatlarını araştırıyor.

Hızla büyüyen Montenegro!

Montenegro yatırım hızı son 4 yılda %23 oranında artış göstermiştir. 2009 yılından bu yana ülkede 48.000’in üzerinde şirket kurulmuştur. Doğuş Grubu, Net Holding, Global Yatırım Holding gibi Türk şirketleri ciddi yatırımlar yapmıştır.

Avrupa Birliği’ne girmeden önce Montenegro!

* Oturma ve çalışma izni, emlak satın alma, kiralama, satma hakkı

* Tüm ticari faaliyet ve banka hizmetlerinden yararlanabilme hakkı

* Avrupa Birliğine girdikten sonra meydana gelecek kanun değişikliklerinden etkilenmeden, öncesinde yasal olarak elde ettiğiniz hakların gelecekte saklı kalması.

Avrupa Birliği’ne girdikten sonra Montenegro!

*Tüm Avrupa Birliği ülkelerine Montenegro üzerinden yapılacak girişlerde vizesiz seyahat, serbest giriş.

*Tüm Avrupa Birliği ülkelerinde istediğiniz gibi ikamet edebilme.

*Tüm Avrupa Birliği ülkelerinde serbest ticari faaliyet.

*Tüm Avrupa Birliği ülkelerinde ücretsiz devlet hizmetleri.

Montenegro Home
Montenegro Home şirketi Montenegro’da , oturum ve çalışma izinleri konusunda hizmet vermektedir.