Tamamen müşteri odaklı çalışan şirketimiz, yaklaşık olarak 6 yıldır online alışveriş sitesi olarak hizmet vermektedir. 6 yıldır e-ticaret alanında faaliyet yürüten şirketimiz 2018 yılının Ocak ayında almış olduğu yatırımlar sayesinde bütün kullanıcı kitlesine kapılarını açmıştır. Yalnızca referans ile üye olabileceğiniz sitemiz birçok farklı indirim fırsatı sınırlı sayıda sunmakta. Son teknoloji ile donatılmış altyapımız sayesinde tüm moda severlere de aynı şekilde imkânlar sağlamaktayız.

 

Şirketimiz Hakkında

2012 yılından bu yana e-ticaret alanında hizmet sunan firmamız sektör içerisinde edindiği bilgi ve deneyimleri uzman personelleri ile siz değerli müşterilerimizle buluşturmakta. Şirketimiz bünyesinde, Prada gibi dünyaca ünlü pek çok marka, model ürün bulunmaktadır. Ancak modazzo sitesi olarak Gucci gibi dünyaca ünlü markaların tüm koleksiyonlarını değil, yalnızca editörler ve personellerimizin tüketici alışkanlıklarını gözeterek özenle seçtiği koleksiyonlar tercih edilerek müşterilere sunulmaktadır.

Her 6 ayda bir modazzo işletmesi olarak tüketici memnuniyetini ölçmek adına anket çalışması yürütmekteyiz. Bu anket çalışmalarında müşterilerimize, Chanel gibi hangi dünyaca ünlü markaların mağazamızda yer alacağına yönelik birtakım sorular yöneltmekte ve tüketici alışkanlıklarını ölçmekteyiz.

Modazzo.com Üzerinden Nasıl Sipariş Veririm?

Eğer siz de Michael Kors gibi dünyaca bilindik markaların koleksiyonlarını incelemek ya da satın almak istiyorsanız modazzo.com üzerinden ilgili koleksiyonun hemen yanı başında bulunan satın al butonuna tıklayarak satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.