İç ve dış mimaride cephe kaplaması, süsleme, dekorasyon için kaliteli mermer modellerini seçeceğiniz kataloga sahiptir. Kullanım alanına göre değişen ve dayanıklı kalıcı modelleri ile sizde yaşam alanlarınızı şık bir hale getirebilirsiniz. Tür ve renk seçeneğine göre ayrılmış desenli mermer işlemeleri de bulunuyor. Mutfak, banyo, inşaat, süsleme ve diğer kullanım alanlarına dayanıklı mermer işlemleri yapılıyor.

 

Mermer Modelleri ve Kullanım Alanları

Mermer firmaları ürünlerinin kaliteli olması ve mermer madeninin en iyisine sahip olmak için atölye çalışmaları yaparlar. Sitede yer alan mermer modelleri de bu ürünler arasından seçilerek müşterilerine sunulmuştur. Özel yapım mermer modelleri ile eşsiz bir görüntüyü banyo ve mutfaklarda yakalayabilirsiniz. Mermer kullanımı geniş bir alana yayılmıştır. Neredeyse her sektör için hazır mermer siparişi verilebilir.

Mermer fabrikaları maden ocaklarından seçerek aldıkları mermer türevlerini işleyerek kullanılabilir hale getiriyor. Bu sayede her mekana, toplu yaşam alanlarına ve kullanım ihtiyacına göre mermer modelleri rahatlıkla seçilebiliyor. Özel desen işlemeli mermerler ile hazır mutfak tezgahı ve banyo küvetleri için siparişler verebilirsiniz. Kaliteli marka mermerleri garantili olup kırılmalara karşı dayanıklıdır. Ağır yük ve darbelere karşı sağlam kalan mermer türevleri, malzemeleri ile kullanımı ve temizliği de rahattır.

Doğal Taşlar İle Mermer İşlemeciliği

İstanbul mermer fabrikalarına gönderilen ürünlerin markası olup daha iyi işlere imza atmak için mermer hizmetleri geniş alanlara yayılmıştır. Ev dekorasyonunun yanında merdivenler, duvar işlemesi, bahçe duvar ve fayansları gibi alanlarda da mermer siparişleri verilebilir. Renk seçimine uygun farklı desenlerden oluşan katalog ile site üzerinden birçok modeli inceleyebilirsiniz. Kaliteli mermerlerin atölyede şekil verilerek işlenmesi, müşteri isteğine göre desenler oluşturulması ve diğer hizmetler için iletişim adreslerinden ulaşabilirsiniz.

https://hurok.com/