Bursa beton parlatma farklı aşamalar kullanılarak yapılan parlatma türüdür. Yapım aşamaları sıraları sabittir. İlk olarak yüzeyin kazınması gerçekleşmektedir. Ardından horlanma işlemleri yapılmaktadır. Son olarak ise parlatma işlemleri yapılarak zeminlerin pürüzsüz ve canlı bir görünüm kazandırılması sağlanmaktadır.

Bursa Beton Parlatma

Bursa beton parlatma işlemlerinin birçok faydası bulunmaktadır. Fiyat açısından oldukça düşük bir bütçeye sahiptir. Çok kolay bir şekilde temizlenme özelliklerine sahiptir. Beton üzerinde yer alan hasarların ve tozumaların giderilmesinde etkili olmaktadır. Alanların sağlık açısından uygun olarak kullanımında öne çıkmaktadır. Canlı, parlak ve güzel bir görünüm sunmaktadır.

Bursa Metalik Epoksi Kaplama

Bursa metalik epoksi kaplama genellikle dekorasyon için kullanılmaktadır. Ortama derinlik ve farklılık kazandırmaktadır. Dekorasyon alanlarında tamamlayıcı bir özellik sergilemektedir. Şık ve farklı tasarımların ortaya çıkmasında etkili bir kaplama türüdür. Kullanıldıkları alanlarda uzun ömürlü olarak işlev görmektedir. Dayanma gücü yüksek bir kaplama malzemesidir. Ev, bina, mağazalar ve ofis zemin kaplamalarında da sık olarak kullanılmaktadır.

Bursa Eposi Boya

Bursa eposi boya otopark ve hastanelerin laboratuvarlarında kullanımı da yapılmaktadır. Çok geniş bir alan içerisinde hızlı bir büyüme kaydetmiştir. Eposi boya işlemlerinin ardından kullanılan alanların 1 gün süre ile beklemesi önerilmektedir. 1 günün sonunda kullanıldığı alanlar kişilerin kullanımlarına sunulabilir. Kalite açısından belirli yıllar boyunca dayanıklılık gösteren etkili bir üründür. Yapışkanlı bir içeriğe sahiptir. Uygulanan alanlarda kuvvetli bir yapıştırıcı özelliği göstermektedir.

Bursa Poliüretan Kaplama

Bursa poliüretan kaplama farklı yüzeyler ve zeminler üzerinde kullanılmaktadır. Genel olarak mat ve parlak yüzeylerin kaplamalarında kullanımı yaygın olarak yapılmaktadır. inşaat ve sanayi sektörlerinde de kullanılmaya başlanmıştır. Farklı alanlar üzerine de poliüretan kaplama yapılmaktadır. Döküm ve metalik yüzeylerde de uzun süreli kullanım imkanı sunmaktadır.

Bursa Epoksi Self Leveling Kaplama

Bursa epoksi self leveling kaplama kendiliğinden bir yayılma gösterme özelliklerine sahip bir kaplama ürünüdür. Hızlı ve kolay bir şekil alma özelliği bulunmaktadır. Kimyasal maddelere karşı dayanıklılık göstermektedir. Zemin ve kullanılacak olan yüzeyler üzerinde zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde uygulanmaktadır. İç mekanlarda yaygın bir kullanım alanının oluşmasında etkili olmuştur. Çok kaliteli ve dayanıklı kaplama ürünleri olarak da kullanımı yapılmaktadır.