Günün yorgunluğunuz atmak ve biraz rahatlamak herkesin hakkıdır. Masaj salonu olarak hizmete açılan kurumumuz şu an spa ve jakuzi hizmetlerine sahiptir. Ümraniye masaj salonu olarak lider konumdadır ve oldukça güvenilir, hijyenik ve sakin bir ortamda hizmet sunmaktadır. Salon mumlarla dizayn edilmiş ve içerde kendinizi rahat hissetmeniz sağlanmıştır.

Kaç Çeşit Masaj Yapılmaktadır?

Etkili ve dinlendirici etkisi olan birçok masaj çeşitleri bulunmaktadır. Bunların başında Thai, Bali, derin doku ve klasik gibi masaj çeşitleri mevcuttur. Ümraniye masaj olarak oldukça büyük bir kitleye hizmet vermektedir ve müşteriler oldukça memnun kalmaktadır. Sadece rahatlamanızı sağlamaz aynı zamanda bel ve sırt ağrılarınız kullanılan bitkisel yağlar ile tedavi etmektedir. Bu nedenle ağrılardan daha önce bahsetmeniz sizin daha verimli bir hizmet almanızı sağlayacaktır. Masaj salonumuz bu sayede diğer masaj salonlarından ayrılmaktadır. Sadece masaj değil, jakuzi buhar, ağda, cilt bakımı gibi hizmetler de sunulmaktadır. Fiyatlar oldukça uygundur. Bilgi almak için internet sitemizi ziyaret edebilir bize görüş ve önerilerinizi söyleyebilirsiniz.

Masajı Kimler Yapmaktadır?

Salonumuzda masaj konusunda eğitim almış profesyonel kişiler bulunmaktadır. Masaj yapmasını istediğiniz kişiyi müşteriler de seçebilmektedir. Bay ve bayan Masörlerimiz vardır. Ümraniye spa salonu olarak önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Firmamız Anadolu Yakasında bulunmaktadır. Firma hakkında daha iyi bilgi almak ve salondan bazı görüntüleri görmek isterseniz http://tanemspa.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Rezervasyon yaparak hizmet vermektedir. Detaylı bilgiyi www.istanbulmasaji.com/ adresinden alabilirsiniz.