Mardin, Mezopotamya’nın başkenti olarak anılmakta olan kent. Tarihin dokusu bu şehrin iliklerine kadar işlemiş durumda. Derin mimarisi ile insanı adeta büyüleyip içerisine çeken yapısıyla bu şehre gidip aşık olmayan henüz yoktur. Çünkü biz iyi biliriz ki Mardin, birçok şehirden daha üstün özelliklere ve güzelliklere sahiptir. Peki siz Mardin’e nasıl giderdiniz.

Mardin otobüs firmaları gayet şık otobüsleri ile size rahat yolculuğun keyfini sonsuza kadar yaşatabilir! Mutlaka her insanın görmesi gereken bu şehri en kısa süre de gitmek, bu mimariye dokunabilmek ve görebilmek ve bu aşkı tadabilmek sizin de hakkınız!

Mardin otobüs firmaları size özel indirimleri ve konforlu yolculukları ile Mezopotamya’nın kalbine giden yolu gösteriyor! Mardin otobüs firmaları hakkında detaylı bilgiyi web sitemiz üzerinden hemen öğrenebilir, bilet durumunu sorgulayabilir ve yerinizi ayırtabilirsiniz.

O zaman ne duruyorsunuz, hadi size Mardin’den bahsedelim.

Mardin’de Nereler Gezilir? Mardin’de Gezilecek Yerler

Mardin’in şehir merkezinde gezebileceğiniz çok nokta olmasa dahi tarihi yapıları, özel dekorları ve eski evleri görmeniz gerekir. Özellikle Mardin Midyat kentini ölmeden önce mutlaka görmelisiniz. Mezopotamya’nın tadını ağzınızda hissedeceğinize eminiz. Muhteşem manzarası ile Mardin’in sokaklarında gezerken mutlaka kaybolacaksınız. Ama telaş yapmayın, her kayboluş size bir mucize olarak geri dönecek. İlk seferinde gezerken kaybolanların yolu büyük ihtimalle Sakıp Sabancı Mardin Kent Müzesi’ne denk gelir. İnsanların yarısı buraya kaybolarak gelir diğer yarısı da özellikle gelirler.

Mor Ben ham Kilisesi ile tarihin gerçek yüzünü size yansıtmaya hazır olan Mardin, her insanın ölmeden önce mutlaka görmesi gereken bir güzelliğe sahiptir. Birçok sokakta Kilise ile karşılaşanlar kendilerini bir yandan yurt dışına çıkmış gibi hisseder, diğer yandan ezan okunurken Türkçe konuşan insanlarla karşılaşınca içleri rahatlar.

Bin bir farklı duyguyu aynı anda yaşatan Mardin’e gitmenin en kolay yolu ise Mardin Otobüs Firmaları aracılığı ile olur. Mardin Otobüs Firmaları ziyaretçilerine özel, rahat, konforlu ve güvenilir yolculuk imkânı tanıyarak onları Mardin ile tanıştırır. Sizler de hemen yerinizi ayırtabilir ve koltuğunuzu satın alabilirsiniz.