Türkiye’nin en büyük ve üretim-tüketim sirkülasyonu devam eden İstanbul’da her türlü atık ve hurdanızı bize teslim ederek çevrenize katkı sağladığınız gibi evinizi kullanılmayan, atıl bırakılan eşyalardan kurtulabilirsiniz.

İstanbul’un merkezi lokasyonuna oldukça uzak bir nokta olan Maltepe’ye dahi gelerek hurda ve atıklarınızı evinizden teslim alma hizmeti sunmaktayız. Tüm İstanbul ilçelerinde olduğu gibi Maltepe’de de hizmet ofisimiz bulunmakta. Bizimle doğrudan iletişime geçebileceğiniz telefon numaraları ve mail adresleriyle hemen iletişime geçip istediğiniz an hurdalarınızı alacağımız günün randevusunu oluşturun.

https://hurdafiyatal.com/

Maltepe’de hurdacılık, hurda sektöründeki gelen hurdacılık skalasından geniş olarak plastik, kağıt ve metallerin her türlüsünü kapsamaktadır. Elinizdeki her türlü atıktan kurtulmak istiyor ve çevrenizdeki pek çok hurdacıdan malzemelerde seçici cevaplarla karşılaşıyorsanız firmamızla iletişime geçerek her türlü atık ve eski eşyalarınızı nakde dönüştürebilirsiniz.

Hurda teslimatlarında nakliye ve temizlik ücretleri hurdaların kilogram hesaplamaları yapılırken ayarlandığı için ayrıca bir nakliye ve temizlik ücreti de ödemek zorunda kalmazsınız. Hem güvenilir hem de sektörde oldukça önemli bir yere sahip firmamızla iletişime geçerek hurdalarınızdan kurtulup güvenle nakde dönüştürebilirsiniz.