Astarlama tekniği ile yapılan lake cilalama yöntemi ile yapılmaktadır. Ham MDF materyal olan üst kısmın üzerine astarlama yapılması ve sonrasında akrilik boyalar kullanılarak uygulanma yapılması işlemine lake kapak denilmektedir. Astarı oldukça önemlidir. Astarının önemli olmasının sebebi boya kalitesini belirleme noktasında en etken faktördür. Parlak olan lake kapaklar en çok tercih edilen türdür. Bunun nedeni ise şık ve modern bir görüntü sergilemesinden kaynaklanmaktadır.

            Kapağa renk verme özelliği ile yüzey kaplaması açısından yapılması noktasında belirli sıcaklık ve basınç ile elde etmek mümkündür. Birçok açıdan etkileri ile ön plana çıkan lake kapaklarının en önemli özelliği ise pratik bir şekilde yapılması ve sonrasında uzun süreli olarak rahat kullanım sunmasıdır. Özellikleri bakımından diğer kapak türlerine göre daha kaliteli malzemeden yapıldığı için dayanıklıdır ve uzun ömürlü olarak kullanılmaya müsaittir. Değerlendirme noktasında kullanıcıları tarafından da beğenilerek alınan bu tür oldukça ön planda yer almaktadır. Yapım aşamasında ki süreçlerde doğal görünümleri de sunması ve işçiliğin hassas bir şekilde yapılması tarafımızca sağlanmaktadır. Teknik destek ve soruların çözümünde hızlı bir şekilde hizmet sunmaktayız.

 

            En önemli avantajları arasında uzun yıllar kullanım sunduğu için ekonomik olmasıdır. Şık bir görünüm ve modern bir tarz olmasından dolayı evin her köşesinde kullanımı uygundur. olarak sunmuş olduğumuz hizmetlerle en kaliteli ve doğru kapak çeşitleri üretmekteyiz. Üretim esnasında ve sonrasında hizmetlerimiz ile ilgili olarak çalışmalarımızı esas doğrultular çerçevesinde yürütmekteyiz. Sunmuş olduğu avantajları arasında oldukça etkili olan yönü ise renk değiştirmek mümkün olmaktadır. Bu sayede odaya uygun rengi uygulamak çok kolay bir şekilde yapılabilmektedir.

            Direk olarak ya da uzun süre güneş ışığına maruz kalmaz ise uzun yıllar boyunca ilk gün alınmış görüntüsünü ve parlaklığını korumaktadır. Temizlemesi oldukça kolay olan kapakların temizliği nemli ya da mikro fiber bez yardımı ile yapmak oldukça kolaydır. Kimyasal temizleyici maddeler kullanmak kapakların yıpranmasına neden olmaktadır. Oldukça geniş bir renk seçeneği sunması sayesinde sağlamak istediğiniz kombini kurmada birçok seçenek sunmaktadır.