Korunma ihtiyacındaki çocukları sıcak bir aile ortamında, sevgi ve güvenle büyüterek topluma faydalı bireyler olarak hayata kazandıran Koruncuk Vakfı, kuruluşunun 40. yılını özel bir geceyle kutladı.

Koruncuk Vakfı’nın 40 yıllık başarı öyküsünün anlatıldığı Nebil Özgentürk’ün hazırlayıp sunduğu belgeselin gösteriminin ardından, Koruncukların her zaman yanında yer alan ünlü sanatçı Halit Ergenç duygusal bir konuşma yaptı. Gecenin sürprizi ise Serenay Sarıkaya’nın çocuk oyuncu Ecrin Su Çoban ile Alice Müzikali’nde birlikte söyledikleri “Kuzey Yıldızı” adlı şarkıyı seslendirmesiydi. Koruncuk Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Yoleri’nin organize ettiği geceye, ünlü sanatçı Barbaros şarkılarıyla geceye renk kattı. DJ Bartuğ ve Merih Ermakastar gecenin devamında müzikleriyle konuklara eğlenceli bir gece yaşattılar.

Gecenin Masa dekorasyonu ve çiçek tasarımları Hüseyin Avni Özkan’ın başkanı olduğu Interflora Türkiye Çiçekler Derneği tarafından yapıldı. Hüseyin Avni Özkan Konuşmasında ‘’ Allah kimsenin çocuğunu bu kurumlara muhtaç etmesin, ancak iyiki varlar dedi. Interflora ailesi ve Arelia Çiçek olarak her zaman bu kurumlara desteğimizi elimizden geldiği ölçüde vermeye devam edeceğiz dedi.



Serenay Sarıkaya - Hüseyin Avni Özkan


Interflora Türkiye Çiçekler Derneği başkanı Hüseyin Avni Özkan'a katkılarından dolayı plaket takdim edildi.


Koruncuk Vakfı'nın 40. yıl pastasını hep birlikte kestiler.


İlkcan Özkan ve Serenay Sarıkaya

KORUNCUK VAKFI SOSYAL MEDYA HESABINDAN TEŞŞEKÜR ETTİ

Vakfımızın 40.Yıl Gecesi'ni büyük bir coşkuyla ve sürprizlerle gerçekleştirdik. Gecede Nebil Özgentürk imzası taşıyan 40.yıl belgeselimizin ilk kez gösterimi yapıldı. Bu anlamlı gecede yanımızda olan ve emeği geçen tüm Koruncuk Dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. Nice 40 yıllara... #40yıldırsevgiyle


Haber Kaynak : New Göktürk Dergisi - Kenan Yılmaz