Köpeği İçin Gazeteye Ölüm İlanı Verildi

İnsanların ölüm ilanları gazetelerde sık sık yer alır (vefat ilanı örnekleri) ama bu kez köpeğin vefat ilanı gazetede ki yerini aldı. Umut Oran yaklaşık 16 yıldır kendisi ile yaşayan köpeğinin acısını milyonlar ile paylaşmak istedi ve gazeteye köpeğinin ölüm ilanını vermeyi ihmal etmedi.

Onunla zaman içinde birçok anısı olduğunu söyleyen Oran, beraber 50 bin kilometre yol yaptıklarını ve onun iyi bir arkadaş olduğunu söyledi. Oskar adındaki köpek için gazeteye ölüm ilanı verdi ve sadece bununla da yetinmedi. Aynı zamanda fabrikasının bahçesinde bir barınak yaptırıp barınağın adını da Oskar koyarak birçok hayvana yeni umut oldu. Onun üzüntüsünü ancak böyle unutmaya çalışıyorum ama yine de hiçbir şey onun yerini tutmuyor diyerek hala acısının ne kadar taze olduğunu da hissettirdi. Köpeği için ise evinin bahçesinde özel bir mezarlık yaptırarak oraya gömülmesini sağladı. Böylelikle köpeği için son görevini de yeri getirme mutluluğu ile onu bir ömür anacağını dile getirdi.

Köpeği Oskar için gazetede yer alan vefat ilanı ise şu sözler ile kaleme alınmıştı: "Vefalı dosta veda ve teşekkürler. Oskar'ım vefat etmiştir. Yaklaşık 16 yıldır, iyi günde, kötü günde, işyerinde, evde, gece gündüz, karda kışta yılda yaklaşık 50 bin kilometre beraber yol kat ettiğim hayat arkadaşım köpeğim, sadık, sabırlı, sevgili Oskar' ım ebediyete göç etmiştir..."