Klimalar hem ısıtma hem de serinletme fonksiyonu ile yılın her döneminde ihtiyaçlara yanıt veriyor. Bu nedenle de son zamanlarda kullanımı her geçen gün daha da popüler bir hale geliyor. Klimalar iç ve dış ünite olarak iki parçadan oluşmaktadır. Verimli bir şekilde mekan içerisinde ısıtma veya soğutma fonksiyonunun kullanılabilmesine yardımcı olur. Ancak ne kadar ileri teknolojiye sahip olsa da mekanik temelli ürünlerdir. Bu durumda klimalarda zaman içerisinde arızaların meydana gelme olasılığını ortaya çıkarmaktadır. Bu tip sorunlardan birisi de klimanın iç ünitesinin sürekli su damlatması sorunudur. Bu tip sorunlara ilişkin olarak uzun yıllardır profesyonel ve kurumsal klima servis hizmetleri sunmakta olan merkezi tarafından hızlı ve dinamik çözümler sağlanıyor.

Klimadaki arızanın tespit edilmesi ve sonrasında da onarımının gerçekleştirilmesi amacı ile merkezi alanında uzman ve tecrübeli personeller ile çalışma gerçekleştiriyor. Bu çerçevede de kadrosunda görev alan tüm personelleri, klima teknisyenliği sertifikasına sahiptir ve sektörde uzun hizmet deneyimine sahiptir. Bu şekilde klimalardaki her türlü sorunda olduğu gibi klimanın iç ünitesinin su damlatması sorununun çözümünde de hızlı ve aynı zamanda da kaliteli çözümler sağlıyor. Klimalarda gerçekleştirilen tüm onarım müdahalelerinde her zaman tüketici odaklı çalışmalar yapıldığından, klimaların onarım sonrası kullanım sürecinde de sorunsuz şekilde uzun ömürlü olarak kullanılabilir potansiyelde kalması sağlanıyor.

Bölgede sürekli olarak hareket halinde bulundurulan tam donanımlı gezici servis araçları ile de yapılan merkezine yönelik arıza bildirimlerine en hızlı şekilde yanıt sunulabilmesi potansiyeli oluşturuyor. Uzman teknikerlerin en kısa zaman dilimleri içerisinde ilgili adrese ulaşmaları sayesinde klimadaki arızaya ilişkin müdahaleler yerinde gerçekleştirilmektedir. Yapılacak işlemlerde kaliteli malzemeler ve orijinal yedek parçalar kullanılır. Bu şekilde kısa zaman dilimleri içerisinde parçanın aynı arızayı veya benzer arızaları vermemesi garanti altına alınır ki bu konuda resmi garanti hizmeti de bulunur. Tüm klima servis çalışmalarında tüketiciler 1 yıllık garanti desteğinden otomatik olarak faydalanabilmektedir. Üstelik bu destekten yararlanabilmeleri içinde ekstra olarak bir işlemde bulunmalarına da gerek bulunmuyor.