Eğer poponuz kaslı bir yapıya sahipse… Mini şort tipinde bir çamaşır seçerek sıkı kaslarınızın vurgulanmasını sağlayabilirsiniz.

Poponuz düz bir yapıya sahipse… Arkası V şeklinde oyuk olan, bikini tipinde bir külot seçmelisiniz. Böylece bir göz yanılması yaratacak ve poponuzun olduğundan daha yuvarlak görünmesini sağlayacaksınız.

Yuvarlak bir popoya sahipseniz…  Kesinlikle tanga modeller tercih etmelisiniz. Bu tarz modeller poponuzu daha yuvarlak ve seksi gösterecektir.

Kahve ile pürüzsüzleştirin
Pürüzsüz e bebeksi bir popoya sahip olmak istiyorsanız, ilk olarak poponuzdaki ölü derileri arındırmanız gerekecektir.  İşleme ilk olarak sıcak duş alarak başlamanızda fayda var. Duşta liflerle yapacağınız bir takım hareketler, poponuzdaki ölü derilerin atılmasına yardımcı olacaktır.

Poponuzun şekline göre iç çamaşırı seçin.


Duştan çıktıktan sonra herhangi bir sıkılaştırıcı maskenin içerisine bir çay kaşığı kahve ekleyin. Henüz nemli olan poponuza maskeyi sürüp 10 dk bekletin. Daha sonra maske uyguladığınız bölgeyi yıkayabilirsiniz.

Egzersizlerle poponuzu koruyun
Özellikle masa başı iş yapanlar ve sürekli oturmak zorunda kalacağı işlerle meşgul olanların 10 dk bir ayağa kalkıp dolaşmaları gerekir. Çünkü sürekli oturmak popo şeklini kötü yönde etkiler ve hangi önlemi alırsanız alın yada hangi yöntemi uygularsanız uygulayın şekil vermekte zorlanırsınız.


Ayrıca otururken öne doğru oturmamaya özen gösterin.  Ayağa kalktığınız zaman  ise elinizi belinize koyarak çeşitli egzersizler yapabilirsiniz.